2016-02-24

Skydda din metall mot stöld

Skrotbranschen växer i en rasande takt och återvinning blir allt mer populärt. Samtidigt ökar risken för att metall blir stulen och säljs vidare utan tillstånd. Om du har stora mängder metaller i Stockholm som ligger oskyddade på en gård eller på din verksamhets mark bör du alltså se till att dessa har ordentligt med skydd för att försäkra dig mot eventuella tjuvar.

Med vetskapen om att man kan tjäna stora pengar på att sälja vissa metaller, är det många som samlar på sig förråd för att sälja vidare. Men dessa förråd bör inte ligga ute i det öppna för att dra till sig uppmärksamhet, utan behöver skydd av lås och larm för att vara säkra. Du vill väl inte missa chansen att själv sälja dem och få bästa pris för metall i Stockholm? Det följande stycket ger dig tips på olika metoder du kan ta till för att skydda ditt metallskrot.

Flera grindar och lås:

Om du förvarar ditt skot hemma i ditt garage, ett uthus eller i en källare bör du investera i några bra lås som kan motstå en bultsax, eller göra det riktigt svårt att ta sig igenom. Om skrotet istället ligger utomhus bör det finnas en eller flera grindar som hindrar fordon att ta sig igenom för att lasta på metallen. Men tänk på att stora mängder av synlig metall förmodligen kommer att dra till sig oönskad uppmärksamhet.

Säker förvaring:

Om det känns osäkert att förvara metallen i ditt eget garage eller ute på gården, kan du betala för att använda ett lager. Men gör endast detta om du förväntar dig att få bättre metallpriser än vad du betalar för förvaringen, eller om du planerar att själv använda den i framtiden.

Sälj det:

Varför låta skrotet ligga kvar och skräpa över huvud taget? Säljer du det kan du få riktigt bra metallpriser och slipper oroa dig för stöld.

Följer du dessa råd så löper du mindre risk att bli bestulen på din metall. När du är redo att sälja skrotet kan du vända dig till Lantz Metall. De återvinner en rad olika metaller och erbjuder även upphämtning vid din dörr.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Lantz Metall.”

Share on:
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp