Återvinning i Södertälje

Bilskrot och Bildemontering Stockholm – Södertälje Bil och Alldemo

Lantz Järn & Metall erbjuder bildemontering och bilskrot i Stockholm på vår anläggning Södertälje Bil & Alldemo. Vi erbjuder effektiva och smidiga helhetslösningar där vi hjälper dig genom hela processen. 

Bilskrot Stockholm

Har du ett fordon som inte längre används utan bara står och kostar pengar, är det hög tid att skrota den.

Att skrota en bil kan vara en nödvändig åtgärd av flera skäl. För det första kan äldre bilar bli farliga att köra eftersom de kan ha brister i säkerhetsfunktioner som airbags och bromssystem. För det andra kan en äldre bil orsaka höga driftkostnader i form av reparationer och underhåll. Dessutom kan en skrotad bil bidra till en mer hållbar framtid genom att återanvända dess material.

Ta därför kontakt med oss på Lantz Järn & Metall eller besök vår bilskrot Södertälje Bil & Alldemo i Stockholm.

Bildemontering Stockholm

Vi erbjuder en miljövänlig bildemontering och enkel process när du vill skrota din bil hos oss på Södertälje Bil & Alldemo. Vi hjälper självklart till att avregistrera din bil. Naturligtvis så följer vi gällande regler och miljöpolicys, allt för att du ska känna dig trygg som kund. Önskar du även köpa bildelar till bra priser så har du kommit helt rätt.

Undrar du om vi har en viss reservdel?
Kolla med oss i butiken eller maila oss på info@skarlunda.se.

Besök vår bilskrot för bildemontering i Dalarna

Lantz Järn & Metall hjälper dig med bildemontering på vår auktoriserade bilskrot i Dalarna och ser till att samtliga delar och material tas om hand på rätt sätt. Bor eller arbetar du i eller i närheten av Vansbro är detta alltså en perfekt plats för att lämna in din gamla bil.

Har du fler frågor om hur vår bildemontering går till eller våra priser kan du kontakta oss direkt på telefon eller e-post.

Våra tjänster

Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
och återvinning av förbrukade produkter.

Återvinning

Återvinningsprocessen är hjärtat i vår affärsidé. Utan ett väl fungerande återvinningsförfarande hade det inte varit möjligt att bedriva verksamheten.

Elektronikåtervinning

I anslutning till Lantz Järn & Metall AB i Sollentuna ligger Lantz Elektronikåtervinning AB som tillhandahåller tjänster för återvinning av elavfall.

Vad vi återvinner

Lantz Metall fokuserar på att inhämta samt återvinna järn- samt metallskrot och därefter sälja vidare det återanvändbara materialet till en tredje part.

Transporter

Om du anlitar Lantz Metall för att avlägsna förbrukade metall– och järnprodukter får du inte bara pengar för skrotet. Du får dessutom högkvalitativ service i alla led.

Uthyrning av containers & kärl

Att låna eller hyra en container är ett praktiskt sätt att bli av med skrot och annat avfall för företag

Hanteringslösningar

Överlämna ditt avfall till Lantz Metall och få betalt för gärningen.

Bilskrot & Bildemontering

Har du ett fordon som inte längre används utan bara står och kostar pengar, är det hög tid att skrota den. Vi erbjuder miljövänlig bildemontering.

Farligt avfall

Alla typer av farligt avfall som är brandfarligt, frätande eller giftigt för människor och miljö kräver särskild hantering. Vi hjälper er med rapporteringen.

Kontakta oss

Du kan besöka vår anläggning Södertälje Bil & Alldemo, Skarlunda gård, 152 97 Södertälje, eller kontakta oss direkt för eventuella frågor:

Öppettider: 

Måndag – Torsdag: 08.00 – 17.00
Fredag: 08:00 – 16:00
Lördag – Söndag: Stängt

Lämna ditt skrot själv eller få
det upphämtat av oss.

© 2023 Lantz Metall AB.