Kabelskrot

Återvinning av kabelskrot kan ge dig extra klirr i kassan

För företag är det kanske inte jätteförvånande att höra att man kan tjäna pengar på återvinning av kabelskrot, men för privatpersoner kan det vara något av en uppenbarelse. För faktum är att de där gamla kablarna som legat i förrådet i tio år faktiskt kan ge klirr i kassan. I dagens samhälle, där det är ont om resurser och där vi blir allt mer miljömedvetna och bättre på att återvinna, kan även privatpersoner sälja kabelskrot till företag som Lantz.

Det är inte alla återvinningsföretag som även vänder sig till privatpersoner, men vi på Lantz Metall tycker att alla ska få tjäna pengar på att göra miljön en tjänst. Därför tar vi emot bland annat kabelskrot och metallskrot från alla som kommer in till oss med det, eller från alla som ber oss komma och hämta skrotet.

Boka transport av ditt gods

Om du inte har möjlighet att lämna ditt skrot på en av våra anläggningar, men inte heller har tid att ringa transportfirmor för att jämföra priser, så kan du boka upphämtning av ditt skrot. Antingen kör vi ut till dig för att hämta upp skrotet direkt eller så lämnar vi en container hos dig där du kan slänga allt skrot så hämtar vi upp containern vid ett annat tillfälle.

När vi hämtat skrotet och fastställt den totala vikten och kvaliteten på avfallet så bestäms ersättningsnivån för skrotet och du får betalt för avfallet.

Läs mer om kostnaden för att beställa transport och möjligheten att låna eller hyra container eller flak.

Vi tar hand om ditt kabelskrot i Stockholm

Vi erbjuder återvinning på flera platser runt om i landet, men det är vår anläggning i Sollentuna som tar hand om ditt kabelskrot i Stockholm. Här sorteras och bearbetas materialet för att kunna återvinnas på ett miljövänligt sätt. I anslutning till denna fastighet ligger även Lantz Elektronikåtervinning AB i Sollentuna som tillhandahåller tjänster för återvinning av elavfall. Perfekt för dig som bor eller arbetar i eller närheten av huvudstaden och som behöver bli av med gamla eller trasiga kablar och elektronik!

Vill du veta vad vi återvinner eller vill sälja kabelskrot i Stockholm ー välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer!

Våra tjänster

Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
och återvinning av förbrukade produkter.

Återvinning

Återvinningsprocessen är hjärtat i vår affärsidé. Utan ett väl fungerande återvinningsförfarande hade det inte varit möjligt att bedriva verksamheten.

Elektronikåtervinning

I anslutning till Lantz Järn & Metall AB i Sollentuna ligger Lantz Elektronikåtervinning AB som tillhandahåller tjänster för återvinning av elavfall.

Vad vi återvinner

Lantz Metall fokuserar på att inhämta samt återvinna järn- samt metallskrot och därefter sälja vidare det återanvändbara materialet till en tredje part.

Transporter

Om du anlitar Lantz Metall för att avlägsna förbrukade metall– och järnprodukter får du inte bara pengar för skrotet. Du får dessutom högkvalitativ service i alla led.

Uthyrning av containers & kärl

Att låna eller hyra en container är ett praktiskt sätt att bli av med skrot och annat avfall för företag

Hanteringslösningar

Överlämna ditt avfall till Lantz Metall och få betalt för gärningen.

Bilskrot & Bildemontering

Har du ett fordon som inte längre används utan bara står och kostar pengar, är det hög tid att skrota den. Vi erbjuder miljövänlig bildemontering.

Farligt avfall

Alla typer av farligt avfall som är brandfarligt, frätande eller giftigt för människor och miljö kräver särskild hantering. Vi hjälper er med rapporteringen.

Lämna ditt skrot själv eller få
det upphämtat av oss.