Bilskrot och Bildemontering Stockholm – Södertälje Bil och Alldemo

Lantz Järn & Metall erbjuder bildemontering och bilskrot i Stockholm på vår anläggning Södertälje Bil & Alldemo. Vi erbjuder effektiva och smidiga helhetslösningar där vi hjälper dig genom hela processen. 

Du kan besöka vår anläggning Södertälje Bil & Alldemo, Skarlunda gård, 152 97 Södertälje, eller kontakta oss direkt för eventuella frågor via:

Telefon: 08-550 96 165

E-post: info@skarlunda.se

Bilskrot Stockholm

Har du ett fordon som inte längre används utan bara står och kostar pengar, är det hög tid att skrota den. Att skrota en bil kan vara en nödvändig åtgärd av flera skäl. För det första kan äldre bilar bli farliga att köra eftersom de kan ha brister i säkerhetsfunktioner som airbags och bromssystem. För det andra kan en äldre bil orsaka höga driftkostnader i form av reparationer och underhåll. Dessutom kan en skrotad bil bidra till en mer hållbar framtid genom att återanvända dess material. Ta därför kontakt med oss på Lantz Järn & Metall eller besök vår bilskrot Södertälje Bil & Alldemo i Stockholm.

Bildemontering Stockholm

Vi erbjuder en miljövänlig bildemontering och enkel process när du vill skrota din bil hos oss på Södertälje Bil & Alldemo. Vi hjälper självklart till att avregistrera din bil. Naturligtvis så följer vi gällande regler och miljöpolicys, allt för att du ska känna dig trygg som kund. Önskar du även köpa bildelar till bra priser så har du kommit helt rätt. Undrar du om vi har en viss reservdel? Kolla med oss i butiken eller maila oss på info@skarlunda.se.

Tjäna 5000 kr på att skrota din bil hos oss

Se till att bli av med din gamla bil på ett enkelt och lätt sätt! Nu har vi på Södertälje Bil & Alldemo AB en skrotbilskampanj. Mellan den 6/3 – 6/4 betalar vi 5000 kr för din bil. Enda kraven är att bilen ska vara komplett med original katalysator, besiktigad och du måste kunna köra hit bilen själv. Sen måste du ta med det senaste registreringsbeviset. 

KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan

  Besök vår bilskrot för bildemontering i Dalarna

  Lantz Järn & Metall hjälper dig med bildemontering på vår auktoriserade bilskrot i Dalarna och ser till att samtliga delar och material tas om hand på rätt sätt. Bor eller arbetar du i eller i närheten av Vansbro är detta alltså en perfekt plats för att lämna in din gamla bil.

  Har du fler frågor om hur vår bildemontering går till eller våra priser kan du kontakta oss direkt på telefon eller e-post.

  ÖVRIGA TJÄNSTER

  Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
  och återvinning av förbrukade produkter.

  VI HÄMTAR DITT SKROT!

  Förutom möjlighet till egen avlämning på våra skrotgårdar, kan vi erbjuda hämtning av avfall (järn- och metallskrot) med egna chaufförer och egna miljöklassade lastbilar.

  LÄMNA DITT SKROT HOS LANTZ

  Mindre kvantiteter av metallskrot kan du själv lämna hos Lantz. Vi tar emot er och gör att det går snabbt och smidigt. Vi hjälper er med avlastning, invägning och utbetalning!

  x OK
  Hoppa till verktygsfältet