ÅTERVINNING I VÄSTERÅS

KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan

  EFFEKTIV ÅTERVINNING I VÄSTERÅS

  Sedan 1 januari 2019 finns nu Lantz Järn & Metall representerade även i Västerås. Vår återvinningsstation i Västerås har skrotgård och fragmenteringsanläggning samt en mottagningsstation för inköp av metallskrot från såväl företag som privatpersoner.

  Hos Lantz Järn & Metall kan du enkelt tjäna pengar på ditt skrot samtidigt som du gör en insats för miljön. Vår återvinning i Västerås tar emot allt inom skrot och metall såsom järnskrot, kopparskrot, kabelskrot och mässingsskrot, men vi hanterar även återvinningen av el-avfall och batterier av olika typer. Med ett mål om att skapa ett klimatsmart samhälle och ett hopp om att fler företag och personer väljer att återvinna är det en självklarhet för Lantz Järn & Metall att erbjuda ersättning baserat på skrotavfallets vikt och volym till dig baserat på rådande marknadsvärde.

  Miljöcertifierad återvinningsstation i Västerås

  När du överlämnar ditt avfall till vår miljöcertifierade återvinningsstation i Västerås hos Lantz Järn & Metall kan du vara säker på att materialet tas tillvara på bästa möjliga sätt. Vi lämnar ingenting åt slumpen och ser till att inget avfall eller material går till spillo för att återanvändas till att skapa nya produkter.

  Läs mer om återvinning i Västerås

  Vår fragmenteringsanläggning har den utrustning som krävs för att särskilja de olika materialen åt vilket gör att vi har möjlighet att återvinna majoriteten av råvarorna som produkten är tillverkad av. Oavsett om det handlar om järn, metall eller elektronikskrot så kommer det att klassas och bearbetas så effektivt och miljömässigt sätt för att kunna återanvändas av stålverk eller gjuterier till att göra nya produkter. På så vis kan vi främja det naturliga kretsloppet och se till att skapa och bibehålla en välmående natur och planet för nästkommande generationer.

  Vi erbjuder även enkla och smidiga transportlösningar när du själv inte har möjligheten att transportera ditt skrot/avfall till vår anläggning, på så vis kan du också fokusera på din egen kärnverksamhet. Hos Lantz Järn och Metalsl återvinning i Västerås kan du också beställa container för att kasta skrotet i som vi kör ut till dig och kör tillbaka när du är klar. Vi använder oss givetvis av miljöklassade lastbilar som körs av våra professionella chaufförer för alla våra transportlösningar. Med Lantz Metall & Järn får du en smart och smidig helhetslösning utan krångel där du får betalt för ditt skrot och samtidigt värnar om miljön.

  Besök vår återvinningscentral i Västerås

  Dra ditt strå till stacken för miljön, och få betalt för besväret, genom att lämna in ditt skrot för återvinning i Västerås hos Lantz Järn och Metall eller beställ transport redan idag. För mer information om vilka typer av tjänster vi erbjuder på vår återvinningscentral i Västerås i Västerås och rådande priser för metallskrot, kontakta oss direkt.

  Tjäna pengar på ditt skrot, besök vår återvinning i Västerås – öppettider och kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

  LÄS MINDRE

  VÅRA TJÄNSTER

  Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
  och återvinning av förbrukade produkter.

  Återvinning Västerås öppettider

  Måndag – Torsdag kl. 07.00 – 16.00
  Fredag kl. 07.00 – 14.45

  Lunch 12:00 – 13:00

  Lördag och Söndag – Stängt

  Dag före helgdag stänger vi kl. 12.00.

  FRÅGOR OCH SVAR

  Då kan du vara säker på att materialet tas hand om av kvalificerad personal och förädlas enligt praxis.

  Skrotet sorteras och prepareras så det sedan kan skickas till diverse smältverk.

  Ring eller Maila lantz Järn & Metall för dagsfärska priser.

  VÅRT LAG

  Möt gruppmedlemmarna i Västerås stad

  Magnus Nordqvist
  Magnus Nordqvist
  Marknad

  070 623 38 39

  magnus.nordqvist@lantzmetall.se

  ÖPPETTIDER (HUVUDKONTORET)

  Måndag – Fredag | 07:00 – 16:00
  Lördag – Söndag | STÄNGT

  x OK
  Hoppa till verktygsfältet