Bilskrot och Bildemontering i Dalarna

Bilskrot Dalarna

Lantz Järn & Metall erbjuder bildemontering/bilskrot i Dalarna på vår återvinningsanläggning i Vansbro. Vi erbjuder effektiva och smidiga helhetslösningar där vi hjälper dig genom hela processen.

Du kan besöka vår återvinningsanläggning i Vansbro, Dalarna, på adressen Verkstadsvägen 11, 780 50 Vansbro, eller kontakta oss direkt för eventuella frågor via:

Telefon: 0281-48 10 70
E-post: info.vansbro@lantzmetall.se

Bildemontering Dalarna

Har du ett fordon som inte längre används utan bara står och rostar och kostar pengar är det hög tid att skrota den. Bilen kan annars gå sönder och börja släppa ut farliga avfall och ämnen i naturen som kan vara skadliga både för människa och djur. Ta därför kontakt med ett Lantz Järn & Metall eller besök vår bildemontering i Dalarna. Vi erbjuder en miljövänlig bildemontering i Dalarna till ett bra pris och som även kan hjälpa dig att avregistrera bilen. När du besöker vår bilskrot i Dalarna erbjuds du en smidig och effektiv process, samtidigt som du kan känna dig trygg med alla delar och vätskor hamnar där de ska.

På våt bildemontering i Dalarna miljösaneras bilen och du avregistreras som ägare för att inte längre behöva betala fordonsskatt eller försäkring. Att besöka oss för bildemontering i Dalarna är därför ett bra val både för miljön, plånboken och för att slippa att ha oanvända bilar ståendes i garaget.

Skrotningspremie bil 2024

Besök vår bilskrot för bildemontering i Dalarna

Lantz Järn & Metall hjälper dig med bildemontering på vår auktoriserade bilskrot i Dalarna och ser till att samtliga delar och material tas om hand på rätt sätt. Bor eller arbetar du i eller i närheten av Vansbro är detta alltså en perfekt plats för att lämna in din gamla bil.

Precis lika viktigt som det är att återvinna stålskrot, kopparskrot eller elavfall är det att säkerställa att bilen tas om hand på rätt sätt för en hållbarare framtid. Kanske har den gått sönder och reparationen kostar mer än vad bilen egentligen är värd? Eller så står den oanvänd i garaget eller på uppfarten och tar plats? På vår bilskrot med bildemontering i Dalarna kan du på ett smidigt sätt lämna in din bil och låta oss återvinna alltifrån batterier och metall till plast, oljor och farliga ämnen på ett säkert och miljövänligt sätt. Antingen kan materialet bearbetas och återanvändas i tillverkningen av nya produkter eller sorteras ut för att inte störa det naturliga kretsloppet. Att lämna in bilen på en bilskrot är alltså otroligt viktigt för ett hållbart miljöarbete och för att vi tillsammans ska kunna samarbeta för en mer välmående planet – så kom förbi med din gamla bil till vår bildemontering och bilskrot i Dalarna redan idag.

Skrota bilen till ett bra pris på vår bilskrot i Dalarna

Vi som auktoriserad bilskrot med bildemontering i Dalarna erbjuder dig tjänsten att avregistrera och lämna in den på skroten till ett bra pris. Ta därför med dig bilens registreringsbevis så att vi kan ta över ägandeskapet, då detta gör det möjligt för dig att säga upp försäkringen och få tillbaka fordonsskatten. Dessutom riskerar du inte att råka ut för böter eller eventuell trängselskatt. När bilen väl är överlämnad tar vi hand om resten och kommer se över vilka delar som kan återanvändas eller återvinnas och vilka som måste förstöras för att inte hamna ute i naturen. Kylarvätska, oljor, oljefilter, växellåda och styrsystem innehåller till exempel miljöförstörande ämnen som inte får riskera att återinföras i det naturliga kretsloppet. Att lämna in bilen hos oss i Dalarna är därför inte bara ett smidigt och lönsamt sätt för dig att bli av med den, utan också för att vara säker på att inte utsätta natur, djur och människa för onödig fara.

Välkommen att lämna in bilen hos oss i Dalarna för att skrota den på ett enkelt och smidigt sätt. Vår professionella och kunniga personal hjälper dig med dina frågor och funderingar gällande bildemontering och kommer sedan se till att du avregistreras som ägare och att din bilförsäkring tas bort. Bilen kommer i sin tur miljösaneras och skickas till våra fragmenteringsanläggningar för säker hantering och hållbar återvinning. Välkommen!

Har du fler frågor om hur vår bildemontering går till eller våra priser kan du kontakta oss direkt på telefon eller e-post.

Lämna ditt skrot själv eller få
det upphämtat av oss.