KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan

  Miljövänlig och säker återvinning i Vansbro

  Det är viktigt att vi alla tar vårt ansvar när det kommer till hållbarhet och återvinning, oavsett om det handlar om bly skrot, el avfall, stålskrot eller farliga ämnen. Miljö, hållbarhet, ekonomi och ansvar för kommande generationer är därför viktiga kärnvärden för oss på Lantz Järn & Metall och genomsyrar alla våra tjänster för återvinning i Vansbro. Här driver vi med energieffektiv utrustning och anpassad maskinpark såväl en gedigen och miljöcertifierad återvinningsanläggning som en auktoriserad bildemontering och bilskrot i Dalarna. För oss är det nämligen inte bara avgörande att kunna erbjuda effektiva tjänster för återvinning, vårt mål är att använda miljö besparande metoder och arbetssätt i hela verksamheten.

  Återvinningsanläggning och bilskrot –  effektiva tjänster för återvinning i Vansbro

  Besök vår anläggning när du vill lämna in din bil eller gamla avfall för återvinning i Vansbro eller ta hjälp av våra smidiga transportlösningar och spara tid som du kan lägga på annat.

  LÄS MER

  Du som privat- eller företagskund är alltid välkommen att bl.a. återvinna ert metall-, järn- eller mässingsskrot, el-kablar, bilbatterier eller att till och med skrota din bil i Vansbro. Vi tar emot och hanterar många olika kvalitéer av material. Vi betalar dessutom för ditt järn- och metallskrot. På så vis gör du både miljön en tjänst samtidigt som du fyller på din egen plånbok. Vilka metallpriser som råder för tillfället beror på tillgång och efterfrågan och också på vilket skick det material du lämnar in är i. När du lämnar in ditt avfall eller din bil till oss kommer vi att ha detta i åtanke och erbjuda dig ett så förmånligt pris som möjligt. Vi kommer sedan att återanvända de delar som faktiskt går att återanvända och sortera och återvinna resterande material för att kunna användas vid tillverkning av nya produkter. Genom en effektiv och miljövänlig återvinningsprocess sätter vi mindre press på naturens ändliga resurser samtidigt som energiåtgången blir betydligt lägre.

  Återvinning i Vansbro – öppettider

  Var med och bidra till ett naturligt kretslopp och få på samma gång betalt för ditt avfall. Vår anläggning för återvinning i Vansbro har nedanstående öppettider, men du kan också ta hjälp av vår transporttjänst för en ännu mer tids effektiv återvinningsprocess.

  OBS! Ingen försäljning av bildelar sker hos oss

  LÄS MINDRE

  VÅRA TJÄNSTER

  Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
  och återvinning av förbrukade produkter.

  ÖPPETTIDER

  Måndag – Fredag: 07.00 – 16.00

  Lördag – Söndag: STÄNGT

  Dag före helgdag: 07.00 – 12.00

  Utställning och transport

  Om det är fråga om stora mängder med skrot kan du alltid kontakta oss, vi strävar efter att underlätta så mycket som möjligt för våra kunder och vet att det ibland kan kännas svårt att komma iväg med de tyngsta och de mesta otympliga lassen på egen hand. Vi erbjuder våra kunder utställning av containrar som finns i olika storlekar för att sedan komma och hämta upp den när den är full, med egen transport.

  Läs mer

  Naturligtvis kan vi också ge tips och råd om logistiska lösningar som matchar just dina behov. Vi vill att det ska vara enkelt att återvinna och därför erbjuder vi även tjänster som gör det smidigt att hantera metaller och material i samband med exempelvis rivningsarbeten. Transporten är dock en avgiftsbelagd tjänst. Kontakta oss gärna för mer information om pris eller om hur det fungerar att skrota bil.

  Skrota bilen och få pengar

  Lantz Järn & Metall i Vansbro är en verksamhet som handlar om ett gediget miljötänk, framåtanda och engagemang. Vi tror på att vårt arbete och att vi kan göra skillnad eftersom vi alltid strävar efter att kunna guida våra kunder genom hela återvinningsprocessen, d.v.s. från erbjudande om upphämtning av materialet med en transport, via vägning, följt av sortering och bearbetning, avgör i slutändan storleken på din utbetalning.

  Du som är nyfiken på vilka ersättningsnivåer som gäller är välkommen att kontakta oss för mer information. Vi utgår alltid ifrån aktuella internationella och nationella järn- och metallpriser och det är också dessa nivåer som avgör vilka summor pengar du kan få betalt för att skrota bilen eller för ditt järn- och metallskrot.

  Miljö och engagemang i fokus

  Det spelar ingen roll om du som företagare i ditt arbete genererar stora mängder med skrot eller om du som privatperson behöver göra dig av med gammalt skrot som framkommit efter en renovering eller bara gamla saker som legat och skräpat i garaget eller på vinden. Vi på Lantz Järn & Metall i Vansbro har lösningarna för just dina behov och betalar ut ersättning till alla som kommer till oss med återvinningsbara metaller. I värderingen utgår vi då från skrotets vikt och från det rådande marknadsmässiga värdet.

  Behöver du hjälp med återvinning av skrymmande järn- och metaller, eller med att skrota bilen i Dalarna? Kontakta oss på Lantz Järn & Metall i Vansbro för mer information om våra tjänster inom återvinning, transport och logistik.

  Läs mindre

  FRÅGOR OCH SVAR

  Lantz Järn & Metall återvinningsanläggning i Vansbro ligger strax söder om E16 alldeles intill Filipstadsvägen (riksväg 26) på adressen: Verkstadsvägen 11, 780 50 Vansbro.

   

  VÅRT LAG

  Möt gruppmedlemmarna i Vansbro stad

  ÖPPETTIDER (HUVUDKONTORET)

  Måndag – Fredag | 07:00 – 16:00
  Lördag – Söndag | STÄNGT

  x OK
  Hoppa till verktygsfältet