ÅTERVINNING I NORRKÖPING

KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan

  ÅTERVINNING I NORRKÖPING HOS LANTZ METALL – DITT SJÄLVKLARA VAL

  Om du bor eller arbetar i Norrköping behöver du inte längre fundera på vart du ska vända dig om du behöver bli av med förbrukade produkter, skrot och annat avfall. Det finns nämligen ett alternativ som är överlägset alla andra oavsett vilka personliga preferenser som väger tyngst; Lantz Järn och Metalls återvinning i Norrköping.

  På vår återvinningsstation i Norrköping gör du nämligen en god sak både för plånboken och miljön. Ditt avfall kommer sorteras och bearbetas för att återvinnas korrekt och effektivt för att på så vis kunna återanvändas vid tillverkningen av nya produkter. Det innebär att vi inte utsätter vår jord för onödiga påfrestningar genom att bryta nya råmaterial.

  Vi tar emot och återvinning följande skrot:

  Det material du lämnar in för återvinning i Norrköping får betaler vi sedan för efter kvalitet, mängd och rådande pris på världsmarknaden enligt London Metal Exchange. Du kan dessutom själv välja om du vill besöka vår anläggning eller om du vill ha hjälp av våra effektiva transporttjänster och istället lägga tiden på något annat.

  Smidigare än så kan det knappast bli!

  LÄS MER om Återvinning i Norrköping

  Återvinning i Norrköping – vilka tjänster erbjuder vi?

  På vår anläggning för återvinning i Norrköping erbjuds tjänster för både privatpersoner och företagare. Här, eller på någon av våra andra anläggningar runt om i Sverige, kan du lämna in ditt avfall eller dina använda produkter för säker återvinning och samtidigt få betalt. Eller varför inte använda vår transporttjänst och låta oss hämta upp ditt skrot? Vi ser fram emot att hjälpa dig!

  För privatpersoner

  Har du en massa skrot liggandes i ditt förråd eller bakgård? Rensa ut dem på det du inte har användning för och lämna in dem till vår anläggning i Norrköping för för återvinning . Vi tar emot alla typer av skrot i alla kvantiteter oavsett om det bara är en stekpanna eller en hel traktor. Har ni mycket skrot kan vi ställa ut containrar som vi även sedan hämtar och fastställer priser på tjänsten.

  För företag

  Genom att lämna in ert skrot för återvinning kan ni visa upp att ert företag tar ansvar för er miljöpåverkan, och samtidigt få betalt för det. Hållbarhetsfrågan har kommit att bli en av de viktigaste frågorna i världen och företag och organisationer världen över arbetar aktivt för att dra sitt strå till stacken för miljön – bli ett av dem idag.

  För mer information om vår återvinning och priser för metallskrot, kontakta oss direkt. Kontaktuppgifter och öppettider hittar du längre ned på sidan.

  Gynna miljön med vår återvinning i Norrköping

  Genom Lantz Järn och Metalls fragmenteringsanläggning får du alltså betalt för det överlämnade avfallet, men den ekonomiska vinningen är bara en av fördelarna. När du avlämnar godset hos Lantz Metalls återvinningscentral i Norrköping kan du vara säker på att materialet tas tillvara på bästa möjliga sätt. Vi lämnar ingenting åt slumpen och låter ingenting gå till spillo.

  Vår fragmenteringsavdelning på vår återvinningsstation i Norrköping har den utrustning som krävs för att särskilja de olika materialen åt, vilket gör att vi har möjlighet att återvinna majoriteten av råvarorna som produkten är tillverkad av. Oavsett om det handlar om blyskrot, elektronikskrot eller mässingsskrot kommer det att kunna klassas och bearbetas för att på bästa sätt kunna återanvändas vid nytillverkning.

  Återvinningsprocessen i vår återvinningscentral i Norrköping

  När du överlämnar ditt avfall till vår miljöcertifierade återvinningscentral i Norrköping påbörjas ett återvinningsarbete där råvarorna särskiljs och bearbetas med målsättningen att uppnå sin ursprungliga kvalitet. Därefter säljs råvarorna vidare till organisationer vars produkter till fullo eller till viss del utgörs av det specifika materialet. Vidareförsäljningen är vår huvudsakliga inkomstkälla och gör det möjligt för oss att erbjuda en ekonomisk ersättning till dig baserad på dels volymen, dels det marknadsmässiga värdet på materialet.

  LÄS MINDRE

  NORRKÖPING ANLÄGGNING LANTZMETALL

  VÅRA TJÄNSTER

  Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
  och återvinning av förbrukade produkter.

  ÖPPETTIDER

  Måndag – Torsdag Kl. 07.00 – 16.00

  Fredag Kl. 07.00 – 14.45

  Dag innan röd dag 07.00 – 14.00

  Lördag och Söndag – Stängt

  Vi tar hänsyn till kommande generationer

  Våra arbetsmetoder är effektiva och miljövänliga. De lokaler i vilka återvinningsarbetet äger rum samt tillhörande teknisk utrustning drivs självklart av miljövänliga alternativ i syfte att skapa ett flöde som inte skadar miljön. När materialen har bearbetats och den nyvunna råvaran har framställts säljs denna vidare till en tredje part. På så skapar vi ett naturligt kretslopp och undviker att slösa med naturtillgångarna. I stället för att utvinna nya råvaror kan gamla råvaror från förbrukade produkter smältas och användas i produktionen av nya produkter.

  Läs mer

  Det går inte att utnyttja våra begränsade naturtillgångar på ett bättre sätt. Genom att vända dig till oss bidrar du till en bättre värld för våra efterlevande och drygar samtidigt ut månadsinkomsten.

  Fördelarna med vår återvinningsstation i Norrköping

  Hos Lantz Metalls fragmenteringsanläggning i Norrköping får du betalt för det överlämnade avfallet. Men den ekonomiska vinningen är bara en av fördelarna. När du avlämnar godset hos Lantz Metall kan du vara säker på att materialet tas tillvara på bästa sätt. Vi lämnar ingenting åt slumpen och låter ingenting gå till spillo. Vår fragmenteringsavdelning har den utrustning som krävs för att särskilja de olika materialen åt, vilket gör att vi har möjlighet att återvinna majoriteten av råvarorna som produkten är tillverkad av.

  Läs mindre

  FRÅGOR OCH SVAR

  Då kan du vara säker på att materialet tas hand om av kvalificerad personal och förädlas enligt praxis.

  Skrotet sorteras och prepareras så det sedan kan skickas till diverse smältverk.

  Ring eller maila Lantz Järn & Metall för dagsfärska priser.

  VÅRT LAG

  Möt gruppmedlemmarna i Norrköping stad

  Niklas Jonsson
  Niklas Jonsson
  Marknad

  070 265 60 94

  niklas.jonsson@lantzmetall.se

  Gunnar Bergner
  Gunnar Bergner
  Platschef

  073 824 08 00

  gunnar.bergner@lantzmetall.se

  Jonnee Lindqvist
  Jonnee Lindqvist
  Produktionsansvarig
  Carita Holmberg
  Carita Holmberg
  Ekonomiassistent

  ÖPPETTIDER (HUVUDKONTORET)

  Måndag – Fredag | 07:00 – 16:00
  Lördag – Söndag | STÄNGT

  x OK
  Hoppa till verktygsfältet