Återvinning i Årsta

Om du bor eller arbetar i närheten av Stockholm erbjuder vi på Lantz Järn & Metall en kvalitativ och miljöcertifierad anläggning för återvinning i Årsta.

Hit är både privatpersoner och företagare välkomna att lämna in sina använda produkter och skrot för återvinning som de inte längre är i behov av. På så sätt skapar vi tillsammans en hållbarare framtid med högre användning av återvunnet material och mindre energiåtgång vid nytillverkning.

Våra tjänster för återvinning i Årsta

Att ta hjälp av våra tjänster för återvinning i Årsta gör alltså att du blir en del av det naturliga kretsloppet, vilket är otroligt viktigt för en hållbar framtid. Det ger nämligen företagen chans att köpa in bearbetat och återvunnet material för tillverkning istället för att utvinna nya råvaror ur naturen. 

På vår anläggning för återvinning i Årsta erbjuder vi dig högkvalitativ service i form av tillmötesgående och lösningsfokuserade medarbetare och har tack vare vår personliga och väl utvecklade service blivit ett självklart val för individer och bolag som behöver göra sig av med förbrukade produkter och avfall.

Sälj metallskrot till Lantz återvinning i Årsta

Med vår återvinning i Årsta gör du dock inte bara en insats för miljön. Ett ytterligare incitament och fördel med att återvinna metallskrot till oss är att vi även betalar för det! Priserna för metallskrotet baseras på den globala marknaden.

Besök Lantz Metall i Årsta för återvinning – öppettider och kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Miljön i första hand

Att vi blivit en favorit när det kommer till avfallshantering är föga förvånande då vi utöver att betala för avfallet utgör ett miljövänligt alternativ som tilltalar kunderna.

Lantz Metall är av uppfattningen att ett sunt miljötänk är en förutsättning för att vi med gott samvete ska kunna efterlämna ett hållbart samhälle till kommande generationer. Om vi inte tar hänsyn till miljömässiga aspekter och struntar i att värna om den värld vi lever i fruktar vi att våra efterlevande kommer att få sota för våra misstag och vår nonchalans inför det faktum att våra levnadsvanor faktiskt spelar roll. Vi ser det som vårt ansvar att bidra till ett hållbart samhälle där miljön prioriteras och har därför utvecklat en verksamhet som genomsyras av miljövänliga arbetsmetoder.

Men för att kunna skapa en återvinningsprocess som inte belastar miljön mer än nödvändigt är det inte endast arbetsmetoderna som måste ses över. Det gäller även att den utrustning som används i det dagliga arbetet är energisnål och inte medför miljövådliga utsläpp. Det gäller att väga in alla parametrar för att skapa och upprätthålla en miljövänlig verksamhet.

Bli en miljöhjälte du också!

Vi har genomfört allt som går att genomföra i syfte att upprätta en miljömedveten verksamhet. Du har nu chansen att dra ditt strå till stacken. Iklä dig rollen som miljökämpe och ta del av en ekonomisk ersättning.

Befinner du dig i eller i närheten av Stockholm och funderar på var du ska dumpa det överflödiga avfall som ligger och skräpar? I så fall rekommenderar vi dig att svänga inom Lantz Metall i Årsta. Vi hanterar skrot från såväl privatpersoner som företag och betalar dig för det material du överlämnar. Om det rör sig om så stora volymer att du är osäker på om du klarar av att transportera avfallet kan vi komma ut till dig, lasta och paketera godset samt transportera det till vår återvinningscentral.

Våra tjänster

Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
och återvinning av förbrukade produkter.

Återvinning

Återvinningsprocessen är hjärtat i vår affärsidé. Utan ett väl fungerande återvinningsförfarande hade det inte varit möjligt att bedriva verksamheten.

Elektronikåtervinning

I anslutning till Lantz Järn & Metall AB i Sollentuna ligger Lantz Elektronikåtervinning AB som tillhandahåller tjänster för återvinning av elavfall.

Vad vi återvinner

Lantz Metall fokuserar på att inhämta samt återvinna järn- samt metallskrot och därefter sälja vidare det återanvändbara materialet till en tredje part.

Transporter

Om du anlitar Lantz Metall för att avlägsna förbrukade metall– och järnprodukter får du inte bara pengar för skrotet. Du får dessutom högkvalitativ service i alla led.

Uthyrning av containers & kärl

Att låna eller hyra en container är ett praktiskt sätt att bli av med skrot och annat avfall för företag

Hanteringslösningar

Överlämna ditt avfall till Lantz Metall och få betalt för gärningen.

Bilskrot & Bildemontering

Har du ett fordon som inte längre används utan bara står och kostar pengar, är det hög tid att skrota den. Vi erbjuder miljövänlig bildemontering.

Farligt avfall

Alla typer av farligt avfall som är brandfarligt, frätande eller giftigt för människor och miljö kräver särskild hantering. Vi hjälper er med rapporteringen.

Kontakta oss

Årsta återvinning – öppettider

Besök vår anläggning i Årsta för återvinning under följande öppettider:

Måndag – Fredag: 07.00 – 16.00

Lördag – Söndag: Stängt

Fredagen den 5/1 stänger vi 14:00

Välkommen!

Vårt lag

Elin

Kundtjänst
08 – 19 36 83

info@lantzmetall.se

Mia 

Kundtjänst
08 – 19 36 83
info@lantzmetall.se

Carl Fredrik Bergner

Marknad & Kommunikation
073 – 310 11 73
carl-fredrik.bergner@lantzmetall.se

Lämna ditt skrot själv eller få
det upphämtat av oss.

© 2023 Lantz Metall AB.