KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan

  ÅTERVINNING ÅRSTA

  Om du bor eller arbetar i närheten av Stockholm erbjuder vi på Lantz Järn & Metall en kvalitativ och miljöcertifierad anläggning för återvinning i Årsta. Hit är både privatpersoner och företagare välkomna att lämna in sina använda produkter och skrot för återvinning som de inte längre är i behov av. På så sätt skapar vi tillsammans en hållbarare framtid med högre användning av återvunnet material och mindre energiåtgång vid nytillverkning.

  Våra tjänster för återvinning i Årsta

  Att ta hjälp av våra tjänster för återvinning i Årsta gör alltså att du blir en del av det naturliga kretsloppet, vilket är otroligt viktigt för en hållbar framtid. Det ger nämligen företagen chans att köpa in bearbetat och återvunnet material för tillverkning istället för att utvinna nya råvaror ur naturen. 

  På vår anläggning för återvinning i Årsta erbjuder vi dig högkvalitativ service i form av tillmötesgående och lösningsfokuserade medarbetare och har tack vare vår personliga och väl utvecklade service blivit ett självklart val för individer och bolag som behöver göra sig av med förbrukade produkter och avfall.

  Sälj metallskrot till Lantz återvinning i Årsta

  Med vår återvinning i Årsta gör du dock inte bara en insats för miljön. Ett ytterligare incitament och fördel med att lämna in ditt metallskrot till oss är att vi även betalar för det! Priserna för metallskrotet baseras på den globala marknaden.

  Besök Lantz Metall i Årsta för återvinning – öppettider och kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

  ÅRSTA ANLÄGGNING LANTZMETALL

  VÅRA TJÄNSTER

  Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
  och återvinning av förbrukade produkter.

  Årsta återvinning – öppettider

  Besök vår anläggning i Årsta för återvinning under följande öppettider:

  Måndag – Fredag: 07.00 – 16.00

  Lördag – Söndag: Stängt

  Välkommen!

  Miljön i första hand

  Att vi blivit en favorit när det kommer till avfallshantering är föga förvånande då vi utöver att betala för avfallet utgör ett miljövänligt alternativ som tilltalar kunderna.

  Lantz Metall är av uppfattningen att ett sunt miljötänk är en förutsättning för att vi med gott samvete ska kunna efterlämna ett hållbart samhälle till kommande generationer. Om vi inte tar hänsyn till miljömässiga aspekter och struntar i att värna om den värld vi lever i fruktar vi att våra efterlevande kommer att få sota för våra misstag och vår nonchalans inför det faktum att våra levnadsvanor faktiskt spelar roll. Vi ser det som vårt ansvar att bidra till ett hållbart samhälle där miljön prioriteras och har därför utvecklat en verksamhet som genomsyras av miljövänliga arbetsmetoder.

  Läs mer

  Men för att kunna skapa en återvinningsprocess som inte belastar miljön mer än nödvändigt är det inte endast arbetsmetoderna som måste ses över. Det gäller även att den utrustning som används i det dagliga arbetet är energisnål och inte medför miljövådliga utsläpp. Det gäller att väga in alla parametrar för att skapa och upprätthålla en miljövänlig verksamhet.

  Bli en miljöhjälte du också!

  Vi har genomfört allt som går att genomföra i syfte att upprätta en miljömedveten verksamhet. Du har nu chansen att dra ditt strå till stacken. Iklä dig rollen som miljökämpe och ta del av en ekonomisk ersättning.

  Befinner du dig i eller i närheten av Stockholm och funderar på var du ska dumpa det överflödiga avfall som ligger och skräpar? I så fall rekommenderar vi dig att svänga inom Lantz Metall i Årsta. Vi hanterar skrot från såväl privatpersoner som företag och betalar dig för det material du överlämnar. Om det rör sig om så stora volymer att du är osäker på om du klarar av att transportera avfallet kan vi komma ut till dig, lasta och paketera godset samt transportera det till vår återvinningscentral.

  Läs mindre

  FRÅGOR OCH SVAR

  Då kan du vara säker på att materialet tas hand om av kvalificerad personal och förädlas enligt praxis.

  Skrotet sorteras och prepareras så det sedan kan skickas till diverse smältverk.

  Ring eller maila Lantz Järn & Metall för dagsfärska priser.

  VÅRT LAG

  Möt gruppmedlemmarna i Årsta (Stockholm) stad

  ÖPPETTIDER (HUVUDKONTORET)

  Måndag – Fredag | 07:00 – 16:00
  Lördag – Söndag | STÄNGT

  x OK
  Hoppa till verktygsfältet