Återvinning i Visby

Hållbar återvinning på Gotland

Lantz Järn och Metall förvärvade under sommaren 2019 Visby Återvinning AB. Sedan dess så ingår Visby Återvinning AB i Lantz Järn och Metall ABs koncern. På Lantz Järn & Metalls återvinningsstation i Visby är du som privatperson och företagare välkommen in för att återvinna ditt metallskrot. Med vår återvinning i Visby kan du göra en insats för miljön samtidigt som du får betalt för det. Utbetalning sker via banköverföring.

Beställ transport och containers eller lämna skrotet själv!

Har du stora mängder skrot men inte möjlighet att frakta det själv? Lantz Järn & Metall kan ordna med både utsättning av containrar och kärl och transport av ditt skrot till vår återvinning i Visby. Vi tar ingen hyra för containers om arbetet tar färre än 14 dagar att utföra

Kontakta oss för mer information om våra transporttjänster eller för att beställa transport.

Mindre kvantiteter skrot kan du själv lämna på vår återvinningsstation i Visby. Vi hjälper till med avlastning, invägning och utbetalning för att säkerställa en snabb och smidig process.

Återvinningsstation i Visby – Stort utbud av handelsstål och gaser

Vårt traverslager på vår återvinningsstation i Visby är 1200 kvadratmeter stort och har ett brett utbud av handelsstål. Har du inte möjlighet eller vill spara tid så kan vi erbjuda allt från kapning och klippning till utkörning av materialet.

Är du i behov av en större mängd gas kan vi även lösa det. Lantz Järn & Metall är gasombud för Air Liquid och erbjuder ett brett sortiment av industri- och livsmedelsgaser. Hos oss kan du även friköpa gasflaskor och köpa gasol till väldigt förmånliga priser. Kontakta Lantz Metall återvinning i Visby för mer information om våra hyresavtal så hjälper vi dig.

Återvinning i Visby – Bli en del av det naturliga kretsloppet

Med vår skrot- och avfallsåtervinning, och elektronikåtervinning kan du göra en insats för miljön och främja det naturliga kretsloppet. Lantz Järn & Metall skapar förutsättningarna för att material och råvaror ska kunna återanvändas gång på gång och på så vis främja miljön.
Vår återvinning i Visby är vad vi kallar en “win-win-win” situation där du får betalt för att göra en miljöinsats.

Återvinning för privatpersoner

Privatpersoner får ekonomisk ersättning och en smidig helhetslösning för att bli av med sitt skrot och avfall. Vi hjälper dig hantera ditt skrot, separerar materialen och väger upp de råvaror som går att återvinna. Därefter fastställer vi volymen och gör en uträkning baserat på det rådande kilopriset.

Södertälje skrotaffär - Lantz Järn & Metall AB

Återvinning för företag

Utöver möjligheten att sälja ditt skrot erbjuder vi även möjligheten för företag att köpa högkvalitativa materialet till ett billigt pris för att kunna framställa produkter som inte utsätter vår miljö för onödiga påfrestningar.

Att återvinna och använda återvunnet material är inte bara en vinst för plånboken och miljön, det är numera även viktigt för att bygga ett bra rykte. Miljöfrågan har fått allt större fokus och konsumenter ställer allt högre krav på företag att ta sitt miljöansvar.

Våra tjänster

Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
och återvinning av förbrukade produkter.

Återvinning

Återvinningsprocessen är hjärtat i vår affärsidé. Utan ett väl fungerande återvinningsförfarande hade det inte varit möjligt att bedriva verksamheten.

Elektronikåtervinning

I anslutning till Lantz Järn & Metall AB i Sollentuna ligger Lantz Elektronikåtervinning AB som tillhandahåller tjänster för återvinning av elavfall.

Vad vi återvinner

Lantz Metall fokuserar på att inhämta samt återvinna järn- samt metallskrot och därefter sälja vidare det återanvändbara materialet till en tredje part.

Transporter

Om du anlitar Lantz Metall för att avlägsna förbrukade metall– och järnprodukter får du inte bara pengar för skrotet. Du får dessutom högkvalitativ service i alla led.

Uthyrning av containers & kärl

Att låna eller hyra en container är ett praktiskt sätt att bli av med skrot och annat avfall för företag

Hanteringslösningar

Överlämna ditt avfall till Lantz Metall och få betalt för gärningen.

Bilskrot & Bildemontering

Har du ett fordon som inte längre används utan bara står och kostar pengar, är det hög tid att skrota den. Vi erbjuder miljövänlig bildemontering.

Farligt avfall

Alla typer av farligt avfall som är brandfarligt, frätande eller giftigt för människor och miljö kräver särskild hantering. Vi hjälper er med rapporteringen.

Kontakta oss

Återvining Visby öppettider

Välkommen in till vår anläggning för återvinning i Visby under följande öppettider:

Vardagar 07.00 – 16.00 (Ons 18.00)

Frukoststängt 09.00 – 09.30

Lunchstängt 12.00 – 12.30

Lördag och Söndag – Stängt

Fredagen den 3/11 stänger vi 14:00 

Vårt lag

Krister Wiman

070 816 61 65

Lämna ditt skrot själv eller få
det upphämtat av oss.

© 2023 Lantz Metall AB.