Planerar du vårstädning? Kontakta ett återvinningsföretag i Stockholm

Nu när våren och den varma säsongen närmar sig så smått är det många som börjar planera för olika renoverings- eller bygginsatser i hem och trädgård. Andra vill lägga mer tid på att rensa undan, städa ur garage och förråd som under lång tid fungerat som avlastningsutrymmen för saker som inte haft någon annan plats. 

När det blivit dags att frakta bort skräpet betraktas ofta återvinningscentralen som det naturliga alternativet. Men, för den som samlat på sig mycket metallskrot är det en bättre lösning att vända sig till ett återvinningsföretag i Stockholm som är specialiserade på återvinning metall och som dessutom betalar för skrotet. Följande produkter är då bara en del av allt som de kan ta emot och som kan innebära ett trevligt tillskott till kassan:

Stegar, gräsklippare & verktyg 

Du som behöver frigöra utrymme i garage och andra utrymmen kan börja med att rensa ut trasiga verktyg, trädgårdsredskap och maskiner. Stegar, gräsklippare och bilrelaterade tillbehör som domkraft, avgasrör, kylare, dragkrok eller verktyg för bygg är alla gjorda av metall och kan också återvinnas.

Cyklar, golfklubbor & metspön 

 En barnfamilj avverkar ofta cyklar i ett snabbt tempo och det ger i sin tur upphov till trånga garage. Om cyklarna är hela kan de med fördel säljas eller skänkas bort, men om de är trasiga eller inte fungerar som de ska är det däremot en bättre att återvinna dem. Samma sak gäller golfklubbor, metspön och annan utrustning.

Möbler, husgeråd & diskbänk

Möbler som bord, hyllor eller skåp som består helt, eller delvis, av metall ska naturligtvis också återvinnas. Vid köksrenoveringar är det bra att tänka på att även diskbänkar i metall, stekpannor, kastruller och många olika former av köksredskap kan säljas till ett företag som arbetar med metall- och järn återvinning. 

Du som planerar vårstädning kan kontakta Lantz järn & metall. De samarbetar med bygg- och rivningsfirmor som återkommande måste hantera stora mängder med metallskrot, men välkomnar även privatpersoner. Langs järn & metall har också bred erfarenhet av mässingsskrot– och kabelåtervinning samt värdering och sätter alltid miljön i första rummet. De erbjuder även containeruthyrning för till exempel bostadsrättsföreningar som arrangerar städdagar. Mer information om metallåtervinning hittar du på www.lantzmetall.se.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Lantz Metall.”

x OK