Metallskrot Återvinning

Oanade möjligheter till att tjäna pengar på återvinning – hos oss kan du sälja metallskrot till ett bra pris

Både privatpersoner och företag kommer antagligen någon gång behöva återvinna metallskrot. Som företag har man ofta ganska stor koll på vilka alternativ som finns för att faktiskt tjäna lite pengar på all typ av återvinning av skrot, men som privatperson kan man lätt tänka sig att det enda tänkbara är att åka till återvinningscentralen eller soptippen och lämna in skrotet där – gratis. Men det finns faktiskt andra sätt att göra sig av med skrotet på ett miljövänligt och hållbart sätt och samtidigt tjäna några slantar på det. Det enklaste är att ta kontakt med ett företag som Lantz, som har ändamålsenliga återvinningsanläggningar för metallskrot där man till ett fast kilopris själv blir av med sitt skrot, gör en god gärning i och med att man återvinner det, samt tjänar pengar på kuppen. På våra anläggningar runt om i landet kan du alltså både lämna in skrot för återvinning och sälja metallskrot till ett förmånligt pris och göra en god sak för både plånboken och miljön.

Läs mer

Vid återvinning av metallskrot kan det röra sig om allt från koppar till bly och mässing och priserna är självklart olika beroende på vilka metaller det rör sig om. Koppar ger ofta bäst betalning men många bäckar små som det heter och är man till exempel en bostadsrättsförening som rensat ut rejält, så kan det lätt samlas på en mängd olika metaller som leder till en rejälare summa pengar. Genom våra tjänster för försäljning av metallskrot och effektiv återvinning ser vi till att de olika materialen hamnar på rätt plats och återvinns på ett miljövänligt sätt för att kunna återinföras i det naturliga kretsloppet.

Läs mindre

Tjänster för försäljning av metallskrot och återvinning på ett enkelt och smidigt sätt

Lantz återvinning av metallskrot i Stockholm finns utspridda på ett flertal ställen i Stockholmsområdet, men bolaget finns även på några andra orter i landet, bl.a. i Borlänge. Skulle det vara så att du själv inte kan ta dig till någon av våra återvinningsanläggningar, så har vi många alternativ av tjänster för återvinning av metallskrot där vi tar en transportavgift för att komma och hämta upp ert skrot – nästan oavsett hur stora eller små volymer det handlar om. Detta blir extra smidigt om man själv inte har tid att köra iväg med skrotet eller om man vill sälja metallskrot till ett bra pris i större mängder och helt enkelt inte har transportkapaciteten för att förflytta skrotet.

Vi kan även erbjuda containerlösningar där vi sedan kommer och hämtar containern när ni har kastat allt skrot. Smidigare kan det knappast bli!

VÅRA TJÄNSTER

Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
och återvinning av förbrukade produkter.

Återvinning

Elektronikåtervinning

Vad vi återvinner

Transporter

Beställ transport

Containers och kärl

Rivning

Hanteringslösningar

KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan


    Hitta alla anläggningar här
    KONTAKTA OSS

    Fyll i kontaktformuläret nedan


      x OK