Järnskrot

Återvinning Järnskrot

Visste du att det finns mängder med hushållsprodukter där det kan finnas järnskrot att återvinna och som man kan sälja till ett återvinningsföretag? Som privatperson känner man ofta till att det finns en återvinningscentral där man kan lämna in sitt skrot, men det är färre som känner till att det just finns möjlighet till att sälja järnskrot och det på ett smidigt sätt. Järn är dessutom en av de viktigaste metallerna vi har på vår jord, och används i allt från verktyg till bilar och plåt. Därför är det viktigt att järnet återanvänds till nya produkter, istället för att ligga och skräpa i förråd och liknande.

På Lantz tar vi emot järnskrot från både privatpersoner och företag, vilket i praktiken innebär allt från uttjänta verktyg till sanerade bilar och industriskräp. På så sätt kan både privatpersoner och företag vinna på att återvinna sitt skrot. Det blir nästan som att panta flaskor och burkar – du ”får tillbaka” en del av de pengar du en gång betalade för produkten, eftersom du återvinner den.

Lantz Metall kan erbjuda flera tjänster inom kopparskrot återvinningt

Lantz jobbar med skrot återvinning av en mängd metaller, däribland järn, våra tjänster inom återvinning av järnskrot är väldigt flexibla. Grunden är att när du vill sälja järnskrot, så tar vi emot det och betalar dig för det. Men vi jobbar även med att hämta upp skrot från dig eller ditt företag. Det kan innebära allt ifrån upphämtning av verktyg och redskap när ni rensar ut fiskestugan vid sjön, till att vi placerar containrar på er arbetsplats där ni helt enkelt kan slänga järnskrotet och så hämtar vi upp containern när den är full. När skrotet har ankommit till oss så väger vi det och betalar sedan ut en summa till dig som motsvarar kilopriset för järnet.

Vi ser det som viktigt att värna om miljön och vår planets kretslopp, och vill därför göra det så enkelt som möjligt för dig att organisera återvinning av ditt järnskrot.

VÅRA TJÄNSTER

Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
och återvinning av förbrukade produkter.

KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan