Hanteringslösningar

Tjäna pengar på ditt skrot

Lantz Metall riktar sig till såväl privatpersoner som företag och organisationer. Om ditt företag bedriver industriell verksamhet är du sannolikt väl insatt i avfallshantering. Avfallshantering är inte sällan ett tidskrävande och kostsamt steg i produktionsledet, men likväl en nödvändighet för att kunna bedriva verksamheten. Överlämna i stället avfallet till Lantz Metall och få betalt för gärningen. Vi hanterar alla möjliga sorters järn– och metallprodukter, återvinner dem och kompenserar den tidigare ägaren av avfallet i rena pengar.

KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan

  Vi hämtar upp skrotet när det passar dig

  Är det svårt att hitta en lämplig tidpunkt för avlämnandet? Ingen fara, vi kommer och hämtar upp skrotet när det passar dig, oavsett om du föredrar att upphämtningen sker i övermorgon eller om två veckor. Du debiteras då ett pris baserat på hur tidskrävande arbetet är.

  Med vår hjälp kan ditt företag kort och gott avsätta mindre tid för hantering av avfall och mer tid på att utveckla kärnverksamheten och optimera inkomstflödet samtidigt som ytterligare en inkomstkälla tillkommer i form av en ersättning för skrotet.

  Läs mer

  Låt miljöomtanken genomsyra organisationen

  Som om det inte vore nog kan ditt företag genom att samarbeta med oss profilera sig som miljömedvetet då navet i Lantz Metalls värdegrund är miljöfokus. Vi låter inget gå till spillo utan arbetar dagligen för att ge liv åt återvinningsbart skrot.

  Läs mindre

  ÖVRIGA TJÄNSTER

  Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
  och återvinning av förbrukade produkter.

  VI HÄMTAR DITT SKROT!

  Förutom möjlighet till egen avlämning på våra skrotgårdar, kan vi erbjuda hämtning av avfall (järn- och metallskrot) med egna chaufförer och egna miljöklassade lastbilar.

  LÄMNA DITT SKROT HOS LANTZ

  Mindre kvantiteter av metallskrot kan du själv lämna hos Lantz. Vi tar emot er och gör att det går snabbt och smidigt. Vi hjälper er med avlastning, invägning och utbetalning!

  ÖPPETTIDER (HUVUDKONTORET)

  Måndag – Fredag | 07:00 – 16:00
  Lördag – Söndag | STÄNGT

  x OK
  Hoppa till verktygsfältet