Tjänster

Helhetslösningar som ger klirr i kassan

Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport och återvinning av förbrukade produkter. Du som kund ges möjlighet att själv påverka upplägget på arbetsprocessen, samt välja och vraka i vårt breda sortiment av fördelaktiga och miljövänliga tjänster.

På vår skrotgård kan du på egen hand avlämna skrotet. Många kunder väljer dock att utnyttja vår smidiga transporttjänst som inkluderar avhämtning och transport av förbrukat gods. På vår skrotgård finner du containrar ämnade för olika ändamål. Medan vissa av containrarna är avsedda för regelbunden avfallsavlämning syftar andra till att stilla tillfälliga behov av avfallshantering.

KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan

  Avlämning eller upphämtning?

  Om du väljer att använda vår avgiftsbelagda transporttjänst, vilken innebär att vi för en hjälper dig att hämta avfallet på en förutbestämd plats och på utsatt tid, kan du vara säker på att allt går rätt till. Vi har den utrustning som krävs, i form av pallar, pallkragar, tomfat, plåtlådor och rullburar, för att hantera alla typer av gods oberoende av kvantitet.

  Hur ska vi gå tillväga? Du bestämmer!

  Vi ger praktiska förslag på logistiska lösningar, och överlåter sedan beslutet i dina händer. Du väljer upplägg, vi utför arbetet.

  Ta tillfället i akt och välj den enkla vägen. Skona miljön och tjäna pengar på att iklä dig rollen som en sann miljöhjälte. Att göra sig av med sitt avfall har aldrig varit roligare!

  VÅRA TJÄNSTER

  Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
  och återvinning av förbrukade produkter.

  ÖPPETTIDER (HUVUDKONTORET)

  Måndag – Fredag | 07:00 – 16:00
  Lördag – Söndag | STÄNGT

  x OK
  Hoppa till verktygsfältet