KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan

Tierp

Vi är därför stolta över att kunna bidra till en bättre miljö genom att tillhandahålla Tierps Järnbruk AB med återvunnet material. Din gamla trasiga cykel kan efter professionell bearbetning till exempel användas vid produktionen av skyltar, grindstolpar och spiraltrappor, där den gör betydligt mer nytta än vad den gör längst in i förrådet där den stått orörd i flera års tid.

Få betalt för ditt skrot

När du överlämnar förbrukade produkter till oss får du dessutom betalt. Vi tar hänsyn till värdet på materialet samt den sammanlagda vikten och gör därefter en beräkning som bestämmer omfattningen på ersättningen.

I Tierp finner du en annorlunda och klimatsmart återvinningsanläggning. Det som gör anläggningen unik är att Lantz Metall och Tierps Järnbruk AB sedan en tid tillbaka har samma ägare. Detta gör det möjligt för järnbruket att använda det material som Lantz Metall återvinner vid produktionen av nya produkter, och järnbruket slipper således utvinna nya råvaror helt i onödan.

ÖPPETTIDER

Måndag – Torsdag Kl. 07.30 – 15.30

Fredag Kl. 07.30 – 14.00

Lunch 11:30 – 12:30

Lördag och Söndag – Stängt

VÅRA TJÄNSTER

Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
och återvinning av förbrukade produkter.

Tillsammans kan vi skapa bättre förutsättningar

Naturtillgångarna är som bekant inte oändliga, vilket fler och fler har börjat inse sedan miljöfrågan hamnat på tapeten. Det framkommer hela tiden nya bevis som pekar på att vår ansvarslösa förbrukning av råvaror på sikt riskerar göra att naturtillgångarna sinar. Dessutom vittnar den allt vanligare förekomsten av klimatförändringar och naturkatastrofer om att människans ansvarslösa konsumtionsvanor skadar miljön. Framförandet av motordrivna fordon och fabriker som utan eftertanke släpper ut giftiga ämnen i naturen är två exempel på handlanden som påverkar miljön negativt. Om våra efterlevande ska ges möjlighet att växa upp i en sund miljö är det viktigt att vi omedelbart börjar reflektera kring hur våra levnadsvanor påverkar miljön och anpassar oss därefter.

VÅRT LAG

Möt gruppmedlemmarna i Tierp stad

Patrick Neuendorff
Patrick Neuendorff
Marknad
08 - 12 10 41 05
patrick.neuendorff@lantzmetall.se