KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan

Hållbar återvinning på Gotland (Visby)

Lantz Järn och Metall förvärvade under sommaren 2019 Visby Återvinning AB. Sedan dess så ingår Visby Återvinning AB i Lantz Järn och Metall AB´s koncern. På Lantz Järn & Metalls återvinningsstation i Visby är du som privatperson och företagare välkommen in för att återvinna ditt järn och metallskrot, dina gamla blybatterier och för att skrota bilen. Vi köper även in kabelskrot. Med vår återvinning i Visby kan du göra en insats för miljön samtidigt som du får betalt för det. Utbetalning sker via banköverföring.

Har du stora mängder skrot men inte möjlighet att frakta det själv? Lantz Järn & Metall kan ordna med både utsättning av flak och transport av ditt skrot till vår återvinning i Visby. Kontakta oss för mer information om våra transporttjänster eller för att beställa transport.

Återvinningsstation i Visby – Stort utbud av handelsstål och gaser

Vårt traverslager på vår återvinningsstation i Visby är 1200 kvadratmeter stort och har ett brett utbud av handelsstål. Har du inte möjlighet eller vill spara tid så kan vi erbjuda allt från kapning och klippning till utkörning av materialet.

LÄS MER


Är du i behov av en större mängd gas kan vi även lösa det. Lantz Järn & Metall är gasombud för Air Liquid och erbjuder ett brett sortiment av industri- och livsmedelsgaser. Hos oss kan du även friköpa gasflaskor och köpa gasol till väldigt förmånliga priser. Kontakta Lantz Metall återvinning i  Visby för mer information om våra hyresavtal så hjälper vi dig. 

Återvinning i Visby – Bli en del av det naturliga kretsloppet

Med vår skrot- och avfallsåtervinning, och elektronikåtervinning kan du göra en insats för miljön och främja det naturliga kretsloppet. Lantz Järn & Metall skapar förutsättningarna för att material och råvaror ska kunna återanvändas gång på gång och på så vis främja miljön. 

Vår återvinning i Visby är vad vi kallar en “win-win-win” situation:

  • Privatpersoner och företag får ekonomisk ersättning och en smidig helhetslösning för att bli av med sitt skrot och avfall
  • Den underlättar miljöns och naturens återhämtning 
  • Företag kan köpa högkvalitativa materialet till ett billigt pris och framställa produkter som inte utsätter vår miljö för onödiga påfrestningar

LÄS MINDRE

VÅRA TJÄNSTER

Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
och återvinning av förbrukade produkter.

Visby Återvinning

Återvining Visby öppettider

Välkommen in till vår anläggning för återvinning i Visby under följande öppettider:

Vardagar 07.00 – 16.00

Frukoststängt 09.00 – 09.30

Lunchstängt 12.00 – 12.30

Lördag och Söndag – Stängt

FRÅGOR OCH SVAR

Hur hittar jag till Lantz Järn & Metall i Visby, Gotland?

Lantz Järn & Metall återvinningsanläggning i Visby, Gotland, ligger alldeles intill riksväg 148, strax söder om Visby flygplats på adressen: Österbygatan 6, 621 41 Visby.

 

VÅRT LAG

Möt gruppmedlemmarna i Visby stad (Gotland)

Lollo Malmqvist
Lollo Malmqvist
Platschef
x OK