Transporter

Vi transporterar ditt återvinningsbara avfall

Om du anlitar Lantz Metall för att avlägsna förbrukade metall– och järnprodukter får du inte bara pengar för skrotet. Du får dessutom högkvalitativ service i alla led.

Varför lägga tid på att hyra släpp eller ringa till transportfirmor och förhöra sig angående priser när du har möjlighet att samla allt på ett och samma ställe? Gods som inte längre används eller som sett sina bästa dagar bör givetvis återvinnas, men att planera, hantera tunga volymer, lasta och packa avskräcker dessvärre många personer från att göra slag i saken. Inte undra på, vi lever i ett samhälle där tempot ständigt skruvas och där människor varken har tid eller lust att avsätta sällsynta luckor i ett fullspäckat schema till ännu fler praktiska göromål. Nu finns en lösning på problemet.

BESTÄLL TRANSPORT

Fyll i kontaktformuläret nedan

  Allt under ett och samma tak

  Lantz Metall förfogar över miljöklassade lastbilar och professionella chaufförer som arbetar för att underlätta din vardag. Vi kör ut till dig, hämtar upp skrotet och fastställer priset på tjänsten genom att uppskatta hur lång tid arbetet tar att utföra. Oavsett vilka kvantiteter det rör sig om anpassar vi storleken på lastutrymmet efter den information som vi på förhand delgivits vartefter vi transporterar avfallet till vår miljöcertifierade återvinningscentral.

  Läs mer

  När vi har fastställt den totala vikten på avfallet bestäms ersättningsnivån för det förbrukade godset och du kan gotta dig i ett välkommet ekonomiskt tillskott.

  Anlita Lantz Metall, slipp krånglet och få betalt för att värna om miljön.

  Du kan beställa transport från våra anläggningar genom att klicka på ”Beställ transport +” i den övre navigationsmenyn.

  Läs mindre

  ÖVRIGA TJÄNSTER

  Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
  och återvinning av förbrukade produkter.

  VI HÄMTAR DITT SKROT!

  Kostnaden för en transport varierar beroende på om det är en bakgavelbil, lastväxlare, liftdumper, kranbil eller lastbil + släp. Priset för Bakgavelbil är 895 kr/timme. Lastväxlare/Liftdumper 995 kr/timme. Kranbil 1 120 kr/timme. För lastbil + släp 1 300 kr/timme. Ring eller skicka ett e-mail till oss två dagar före för att vara säker på att få önskad transport utförd i tid.

  Ingen kostnad tas för container eller flak om det är ett arbete som inte tar mer än 14 dagar att utföra.

  LÄMNA DITT SKROT HOS LANTZ

  Mindre kvantiteter av metallskrot kan du själv lämna hos Lantz. Vi tar emot er och gör att det går snabbt och smidigt. Vi hjälper er med avlastning, invägning och utbetalning!

  ÖPPETTIDER (HUVUDKONTORET)

  Måndag – Fredag | 07:00 – 16:00
  Lördag – Söndag | STÄNGT

  x OK
  Hoppa till verktygsfältet