2018-09-04

4 fakta om att sälja kabelskrot i Stockholm

Vet du inte vad du ska göra med ditt kabelavfall? Släng dem inte i soporna! Hos en återvinningscentral som erbjuder hantering av sälja ditt kabelskrot  kommer du kunna få hjälp att göra dig av med ditt skräp och samtidigt dra nytta av en mängd olika fördelar som gynnar både dig och miljön. Nedan kan du läsa mer om några av dem.

 

1. Du kan sälja kabelskrot i Stockholm & tjäna pengar

 

Trasiga, gamla eller oanvända kablar och sladdar utgör en stor del av det elektronikavfall som skadar miljön och människors hälsa. Lantz Metall är ett återvinningsföretag som hjälper både privatpersoner och företag att göra sig av med allt från kablar, elektronik och batterier till järn, koppar och metallskrot. Du väljer själv om du vill besöka någon anläggningarna eller om du önskar att dina produkter blir upphämtade. Du har alltså inte bara chansen att bli av med dina kablar, utan genom att sälja ditt kabelskrot i Stockholm till ett bra pris hos en seriös skrothandlare kan du även få pengar för det du tidigare såg som skräp. Idag är det allt viktigare att ta tillvara på de resurser vi har och därför gäller det att få så många som möjligt att återvinna. Alla ska ha möjlighet att tjäna pengar på att göra miljön en tjänst.

 

2. Att återvinna kabelskrot i Stockholm är bra för miljön

 

Som tidigare nämnt har felsorterad elektronik och kablage en negativ påverkan på miljön då de innehåller gifter och material som naturen inte kan bryta ner. Dessutom är vi i stort behov av att återanvända de material vi redan har för att inte använda mer resurser än vi egentligen har och utsätta miljön för alltför stora påfrestningar. Lantz Metall använder dessutom grön el i driften av deras anläggning i Sollentuna. Bergvärme används för att värma upp lokalerna och dessutom finns avtal uppsatta med ett energibolag som endast använder sig av vind- och vattenkraft. Allt detta för att lämna så få avtryck som möjligt på miljön. Genom att sälja ditt kabelskrot hos en skrothandlare som tar ansvar och arbetar på ett miljövänligt sätt kommer du att bidra positivt på vägen mot ett bättre kretslopp på vår fina planet.

 

3. Att återvinna kabelskrot i Stockholm sparar på energi

 

Genom att du som privatperson eller företag sorterar dina olika sorters avfall blir det betydligt enklare att återvinna dem. På så sätt hjälper du till att spara på både energi och koldioxidutsläpp. Ju renare och mer välsorterade dina sopor och avfall är, desto större chans finns det nämligen att de kan användas på nytt i andra produkter. Även om du inte är ett företag med stora mängder elavfall och kabelskrot i Stockholm kan du alltså göra skillnad och spara på energi som annars hade gått åt till att ta hand om felsorterat skräp och produktion av helt nya produkter.

 

4. Att sälja kabelskrot gör att du får plats för annat

 

Förutom alla goda tjänster du gör för miljön har försäljning av skrot även en positiv inverkan på ditt hem eller företag. Du slipper ha massa onödiga sladdar och kablar liggande och kan i stället göra plats för annat. Kanske kan detta vara chansen att öka produktionen eller försäljningen som ditt företag länge väntat på? Hör av dig till Lantz Metall för att veta mer om hur du på bästa sätt kan sälja ditt kabelskrot i Stockholm. Privatperson som företag – här har alla chansen att göra en positiv påverkan både på miljön och den egna plånboken.

 

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Texten representerar inte nödvändigtvis åsikterna hos Lantz Järn & Metall”.