KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan

EFFEKTIV ÅTERVINNING I VÄSTERÅS

Sedan 1 januari 2019 finns nu Lantz Järn & Metall representerade i Västerås. Vår återvinningsstation i Västerås har skrotgård och fragmenteringsanläggning samt en rationell mottagningsstation för inköp från såväl företag som privatpersoner.

Hos Lantz Järn & Metall kan du enkelt tjäna pengar på ditt skrot samtidigt som du gör miljön en tjänst. Vår återvinning i Västerås tar emot allt inom skrot och metall såsom järnskrot, kopparskrot och mässingsskrot till elavfall, kabelskrot och batterier. Med ett mål om att skapa ett klimatsmart samhälle och ett hopp om att fler företag och personer väljer att återvinna är det en självklarhet för Lantz Järn & Metall att erbjuda ersättning till dig baserat på det rådande marknadsvärdet.

Miljöcertifierad återvinningsstation i Västerås

När du överlämnar ditt avfall till vår miljöcertifierade återvinningsstation i Västerås hos Lantz Järn & Metall kan du vara säker på att materialet tas tillvara på bästa möjliga sätt. Vi lämnar ingenting åt slumpen och låter ingenting gå till spillo.

LÄS MER

Vår fragmenteringsanläggning har den utrustning som krävs för att särskilja de olika materialen åt, vilket gör att vi har möjlighet att återvinna majoriteten av råvarorna som produkten är tillverkad av. Oavsett om det handlar om järn, metall eller elektronikskrot så kommer det att klassas och bearbetas för att på ett optimalt sätt kunna återanvändas av stålverk eller gjuterier till att göra nya produkter och därmed främja det naturliga kretsloppet och skapa en välmående natur och planet för nästkommande generationer.

Behöver du hjälp med transporten eller en containerlösning för återvinning i Västerås så löser vi även det oavsett kvantiteter. Vi använder oss givetvis av miljöklassade lastbilar som körs av våra professionella chaufförer för våra transportlösningar. Med Lantz Metall & Järn får du en smart och smidig helhetslösningar utan krångel där du får betalt för ditt skrot och att värna om miljön.

LÄS MINDRE

VÅRA TJÄNSTER

Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
och återvinning av förbrukade produkter.

Återvinning Västerås öppettider

Måndag – Fredag Kl. 07.00 – 16.00

Lunch 12:00 – 13:00

Lördag och Söndag – Stängt

Dag före helgdag stänger vi kl. 12.00.

FRÅGOR OCH SVAR

Hur hittar jag till Lantz Järn & Metall i Västerås?

Lantz Järn & Metall återvinningsanläggning i Västerås ligger strax söder om E18 mellan avfart 129 (Skälbymotet) och 130 (Bäckbymotet) på adressen: Saltängsvägen 32, 721 32 Västerås.

 

VÅRT LAG

Möt gruppmedlemmarna i Västerås stad

Pia Vestlund
Pia Vestlund
Ekonomi
070 - 634 10 94
pia.vestlund@lantzmetall.se
Stefan Lindström
Stefan Lindström
Produktionsansvarig
073 - 081 82 32
stefan.lindstrom@lantzmetall.se
Andreas Olofsson
Andreas Olofsson
VD
076 – 760 10 75
andreas.olofsson@lantzmetall.se
x OK