KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan

EFFEKTIV ÅTERVINNING I VÄSTERÅS

Sedan 1 januari 2019 finns nu Lantz Järn & Metall representerade i Västerås. Med skrotgård och fragmenteringsanläggning samt en rationell mottagningsstation för inköp från såväl företag som privatpersoner.

Hos Lantz Järn & Metall kan du enkelt tjäna pengar på ditt skrot samtidigt som du gör miljön en tjänst. Vi tar emot allt inom skrot och metall såsom järnskrotkopparskrot och mässingsskrot till elavfall, kabelskrot och batterier.

När du överlämnar ditt avfall till vår miljöcertifierade anläggning hos Lantz Järn & Metall kan du vara säker på att materialet tas tillvara på bästa möjliga sätt. Vi lämnar ingenting åt slumpen och låter ingenting gå till spillo. Vår fragmenteringsanläggning har den utrustning som krävs för att särskilja de olika materialen åt, vilket gör att vi har möjlighet att återvinna majoriteten av råvarorna som produkten är tillverkad av. Oavsett om det handlar om järn, metall eller elektronikskrot så kommer det att klassas och bearbetas för att på ett optimalt sätt kunna återanvändas av stålverk eller gjuterier till att göra nya produkter och därmed främja det naturliga kretsloppet.

Behöver du hjälp med transporten eller en containerlösning så löser vi det.

ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag Kl. 07.00 – 16.00

Lunch 12:00 – 13:00

Lördag och Söndag – Stängt

Dag före helgdag stänger vi kl. 12.00.

VÅRA TJÄNSTER

Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
och återvinning av förbrukade produkter.

VÅRT LAG

Möt gruppmedlemmarna i Västerås stad

Tom Björkman
Tom Björkman
Förman
073 – 081 69 82
tom.bjorkman@lantzmetall.se
Fredrik Ling
Fredrik Ling
Marknad
070 – 212 36 07
fredrik.ling@lantzmetall.se
Andreas Olofsson
Andreas Olofsson
Platschef
076 – 760 10 75
andreas.olofsson@lantzmetall.se