KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan

ÅTERVINNING I NORRKÖPING HOS LANTZ METALL – DITT SJÄLVKLARA VAL

Om du bor eller arbetar i Norrköping behöver du inte längre fundera på vart du ska vända dig om du önskar bli av med förbrukade produkter eller material. Det finns nämligen ett alternativ som är överlägset alla andra oavsett vilka personliga preferenser som väger tyngst; Lantz Metall.

Här gör du nämligen en god sak både för plånboken och miljön. Ditt avfall kommer sorteras och bearbetas för att återvinnas på ett så optimalt sätt som möjligt och på så sätt kunna återanvändas vid tillverkningen av nya produkter. Det material du lämnar in för återvinning i Norrköping får du i din tur betalt för efter rådande marknadspris, kvalitet och mängd. Du kan dessutom själv välja om du vill besöka vår anläggning för återvinning i Norrköping eller om du vill ha hjälp av våra effektiva transporttjänster och istället lägga tiden på något annat. Smidigare kan det knappast bli!

LÄS MER

Effektiv och kvalitativ återvinning i Norrköping

Genom Lantz Metalls fragmenteringsanläggning med återvinning i Norrköping får du alltså betalt för det överlämnade avfallet, men den ekonomiska vinningen är bara en av fördelarna. När du avlämnar godset hos Lantz Metall kan du vara säker på att materialet tas tillvara på bästa möjliga sätt. Vi lämnar ingenting åt slumpen och låter ingenting gå till spillo. Vår fragmenteringsavdelning har den utrustning som krävs för att särskilja de olika materialen åt, vilket gör att vi har möjlighet att återvinna majoriteten av råvarorna som produkten är tillverkad av. Oavsett om det handlar om blyskrot, elektronikskrot eller mässingsskrot kommer det att klassas och bearbetas för att på ett optimalt sätt kunna återanvändas vid nytillverkning.

Återvinning i Norrköping – vilka tjänster erbjuder vi?

På vår anläggning för återvinning i Norrköping erbjuds en mängd tjänster för både privatpersoner och företagare. Här, eller på någon av våra andra anläggningar runt om i Sverige, kan du lämna in ditt avfall eller dina använda produkter för säker återvinning och samtidigt få betalt. Eller varför inte använda vår transporttjänst och låta oss hämta upp ditt skrot? Vi ser fram emot att hjälpa dig!

LÄS MINDRE

VÅRA TJÄNSTER

Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
och återvinning av förbrukade produkter.

ÖPPETTIDER

Måndag – Torsdag Kl. 07.00 – 16.00

Fredag Kl. 07.00 – 13.00

Lördag och Söndag – Stängt

Vi tar hänsyn till kommande generationer

Våra arbetsmetoder är effektiva och miljövänliga. De lokaler i vilka återvinningsarbetet äger rum samt tillhörande teknisk utrustning drivs självklart av miljövänliga alternativ i syfte att skapa ett flöde som inte skadar miljön. När materialen har bearbetats och den nyvunna råvaran har framställts säljs denna vidare till en tredje part. På så skapar vi ett naturligt kretslopp och undviker att slösa med naturtillgångarna. I stället för att utvinna nya råvaror kan gamla råvaror från förbrukade produkter smältas och användas i produktionen av nya produkter.

Läs mer

Det går inte att utnyttja våra begränsade naturtillgångar på ett bättre sätt. Genom att vända dig till oss bidrar du till en bättre värld för våra efterlevande och drygar samtidigt ut månadsinkomsten.

Fördelarna med vår fragmenteringsanläggning

Hos Lantz Metalls fragmenteringsanläggning i Norrköping får du betalt för det överlämnade avfallet. Men den ekonomiska vinningen är bara en av fördelarna. När du avlämnar godset hos Lantz Metall kan du vara säker på att materialet tas tillvara på bästa sätt. Vi lämnar ingenting åt slumpen och låter ingenting gå till spillo. Vår fragmenteringsavdelning har den utrustning som krävs för att särskilja de olika materialen åt, vilket gör att vi har möjlighet att återvinna majoriteten av råvarorna som produkten är tillverkad av.

Läs mindre

FRÅGOR OCH SVAR

Hur hittar jag till Lantz Järn & Metall i Norrköping?

Lantz Järn & Metall återvinningsanläggning i Norrköping ligger strax öster om E4 mellan Trafikplats Marieborg och Trafikplats Kneippen på adressen: Blixholmsvägen 1, 602 38 Norrköping.

 

VÅRT LAG

Möt gruppmedlemmarna i Norrköping stad

Tom Björkman
Tom Björkman
Platschef
073 – 081 69 82
tom.bjorkman@lantzmetall.se
Carita Holmberg
Carita Holmberg
Ekonomiassistent
011 - 300 40 42
carita.holmberg@lantzmetall.se
Per Hedberg
Per Hedberg
Marknad
011 - 300 40 44
per.hedberg@lantzmetall.se
x OK