KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan

  ÅTERVINNING I NORRKÖPING HOS LANTZ METALL – DITT SJÄLVKLARA VAL

  Om du bor eller arbetar i Norrköping behöver du inte längre fundera på vart du ska vända dig om du behöver bli av med förbrukade produkter, skrot och annat avfall. Det finns nämligen ett alternativ som är överlägset alla andra oavsett vilka personliga preferenser som väger tyngst; Lantz Järn och Metalls återvinning i Norrköping.

  Här gör du nämligen en god sak både för plånboken och miljön. Ditt avfall kommer sorteras och bearbetas för att återvinnas korrekt och effektivt för att på så vis kunna återanvändas vid tillverkningen av nya produkter. Det innebär att vi inte behöver utsätta vår jord för onödiga påfrestningar genom att bryta nya råmaterial. Det material du lämnar in för återvinning i Norrköping får du i din tur betalt för efter rådande marknadspris, kvalitet och mängd. Du kan dessutom själv välja om du vill besöka vår anläggning för återvinning i Norrköping eller om du vill ha hjälp av våra effektiva transporttjänster och istället lägga tiden på något annat. Smidigare kan det knappast bli!

  LÄS MER

  Effektiv och kvalitativ återvinning i Norrköping

  Genom Lantz Järn och Metalls fragmenteringsanläggning med återvinning i Norrköping får du alltså betalt för det överlämnade avfallet, men den ekonomiska vinningen är bara en av fördelarna. När du avlämnar godset hos Lantz Metall kan du vara säker på att materialet tas tillvara på bästa möjliga sätt. Vi lämnar ingenting åt slumpen och låter ingenting gå till spillo. Vår fragmenteringsavdelning har den utrustning som krävs för att särskilja de olika materialen åt, vilket gör att vi har möjlighet att återvinna majoriteten av råvarorna som produkten är tillverkad av. Oavsett om det handlar om blyskrot, elektronikskrot eller mässingsskrot kommer det att klassas och bearbetas för att på ett optimalt sätt kunna återanvändas vid nytillverkning.

  Återvinning i Norrköping – vilka tjänster erbjuder vi?

  På vår anläggning för återvinning i Norrköping erbjuds en mängd tjänster för både privatpersoner och företagare. Här, eller på någon av våra andra anläggningar runt om i Sverige, kan du lämna in ditt avfall eller dina använda produkter för säker återvinning och samtidigt få betalt. Eller varför inte använda vår transporttjänst och låta oss hämta upp ditt skrot? Vi ser fram emot att hjälpa dig! För mer information om vår återvinning i Norrköping och priser för metallskrot, kontakta oss direkt.

  Kontaktuppgifter och öppettider för vår återvinning i Norrköping hittar du längre ned på sidan.

  LÄS MINDRE

  VÅRA TJÄNSTER

  Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
  och återvinning av förbrukade produkter.

  ÖPPETTIDER

  Måndag – Torsdag Kl. 07.00 – 16.00

  Fredag Kl. 07.00 – 13.00

  Lördag och Söndag – Stängt

  Vi tar hänsyn till kommande generationer

  Våra arbetsmetoder är effektiva och miljövänliga. De lokaler i vilka återvinningsarbetet äger rum samt tillhörande teknisk utrustning drivs självklart av miljövänliga alternativ i syfte att skapa ett flöde som inte skadar miljön. När materialen har bearbetats och den nyvunna råvaran har framställts säljs denna vidare till en tredje part. På så skapar vi ett naturligt kretslopp och undviker att slösa med naturtillgångarna. I stället för att utvinna nya råvaror kan gamla råvaror från förbrukade produkter smältas och användas i produktionen av nya produkter.

  Läs mer

  Det går inte att utnyttja våra begränsade naturtillgångar på ett bättre sätt. Genom att vända dig till oss bidrar du till en bättre värld för våra efterlevande och drygar samtidigt ut månadsinkomsten.

  Fördelarna med vår fragmenteringsanläggning

  Hos Lantz Metalls fragmenteringsanläggning i Norrköping får du betalt för det överlämnade avfallet. Men den ekonomiska vinningen är bara en av fördelarna. När du avlämnar godset hos Lantz Metall kan du vara säker på att materialet tas tillvara på bästa sätt. Vi lämnar ingenting åt slumpen och låter ingenting gå till spillo. Vår fragmenteringsavdelning har den utrustning som krävs för att särskilja de olika materialen åt, vilket gör att vi har möjlighet att återvinna majoriteten av råvarorna som produkten är tillverkad av.

  Läs mindre

  FRÅGOR OCH SVAR

  Då kan du vara säker på att materialet tas hand om av kvalificerad personal och förädlas enligt praxis.

  Skrotet sorteras och prepareras så det sedan kan skickas till diverse smältverk.

  Ring eller maila Lantz Järn & Metall för dagsfärska priser.

  VÅRT LAG

  Möt gruppmedlemmarna i Norrköping stad

  x OK