KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan

Norrköping

Om du bor eller arbetar i Norrköping behöver du aldrig fundera på vart du ska vända dig om du önskar bli av med förbrukade produkter. Det finns nämligen ett alternativ som är överlägset alla andra oavsett vilka personliga preferenser som väger tyngst; Lantz Metall.

Genom att Lantz Metalls fragmenteringsanläggning i Norrköping får du betalt för det överlämnade avfallet. Men den ekonomiska vinningen är bara en av fördelarna. När du avlämnar godset hos Lantz Metall kan du vara säker på att materialet tas tillvara på bästa sätt. Vi lämnar ingenting åt slumpen och låter ingenting gå till spillo. Vår fragmenteringsavdelning har den utrustning som krävs för att särskilja de olika materialen åt, vilket gör att vi har möjlighet att återvinna majoriteten av råvarorna som produkten är tillverkad av.

ÖPPETTIDER

Måndag – Torsdag Kl. 07.00 – 16.00

Fredag Kl. 07.00 – 13.00

Lördag och Söndag – Stängt

VÅRA TJÄNSTER

Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
och återvinning av förbrukade produkter.

Vi tar hänsyn till kommande generationer

Våra arbetsmetoder är effektiva och miljövänliga. De lokaler i vilka återvinningsarbetet äger rum samt tillhörande teknisk utrustning drivs självklart av miljövänliga alternativ i syfte att skapa ett flöde som inte skadar miljön. När materialen har bearbetats och den nyvunna råvaran har framställts säljs denna vidare till en tredje part. På så skapar vi ett naturligt kretslopp och undviker att slösa med naturtillgångarna. I stället för att utvinna nya råvaror kan gamla råvaror från förbrukade produkter smältas och användas i produktionen av nya produkter.

Läs mer

Det går inte att utnyttja våra begränsade naturtillgångar på ett bättre sätt. Genom att vända dig till oss bidrar du till en bättre värld för våra efterlevande och drygar samtidigt ut månadsinkomsten.

Fördelarna med vår fragmenteringsanläggning

Hos Lantz Metalls fragmenteringsanläggning i Norrköping får du betalt för det överlämnade avfallet. Men den ekonomiska vinningen är bara en av fördelarna. När du avlämnar godset hos Lantz Metall kan du vara säker på att materialet tas tillvara på bästa sätt. Vi lämnar ingenting åt slumpen och låter ingenting gå till spillo. Vår fragmenteringsavdelning har den utrustning som krävs för att särskilja de olika materialen åt, vilket gör att vi har möjlighet att återvinna majoriteten av råvarorna som produkten är tillverkad av.

Läs mindre

VÅRT LAG

Möt gruppmedlemmarna i Norrköping stad

Carita Holmberg
Carita Holmberg
Ekonomiassistent
011 - 16 51 80
carita.holmberg@lantzmetall.se
Per Hedberg
Per Hedberg
Marknad
011 - 300 40 44
per.hedberg@lantzmetall.se
Stefan Lindström
Stefan Lindström
Platschef
011 - 300 40 41
stefan.lindstrom@lantzmetall.se
Niklas Björk
Niklas Björk
VD
011 - 300 40 40
niklas.bjork@lantzmetall.se