2016-01-29

Återvinningsföretag i Stockholm

Fler och fler upptäcker enkelheten och fördelarna i att lämna in metallskrot och elektroniskt avfall till en återvinningscentral istället för att helt enkelt slänga bort det. Idag kan du återvinna en rad olika material som koppar, järn, rostfritt stål, bly, mässing, transformatorer, sladdar och kablar. Samlar man ihop en bra mängd med exempelvis kopparskrot kan man sälja detta till återvinningen för ett riktigt bra pris. Det finns många återvinningsföretag i Stockholm att vända sig till för att lämna in avfall. Lantz Metall är ett av dessa, vilka även erbjuder upphämtning av skrot.

Om du letar efter en skrotfirma i Stockholm bör du se till att de uppfyller vissa krav. Följande punkter kan hjälpa dig att välja rätt återvinningscentral:

 

1. Trovärdighet:

Skrotet du lämnar in kan som sagt vara värt en hel del pengar. Därför är det viktigt att återvinningen du vänder dig till är trovärdig och seriös. Du vill även se till att företaget hanterar avfallet på ett ansvarsfullt och miljövänligt sätt, och att inget lurendrejeri försiggår bakom fasaden. Genom att göra lite research på återvinningsföretag i Stockholm kan du hitta en hel del hjälpsam information. På företagens hemsidor kan du läsa om vad som händer med ditt skrot efter du lämnat in det och vilket pris du kan få. Ofta kan du även hitta tidigare utlåtanden från kunder som använt dem tidigare.

2. Pris:

Jämför olika återvinningar mot varandra för att hitta företaget som ger dig bäst pris. När du lämnar in ditt avfall kommer det att vägas och så får du motsvarande betalning. Du bör inte betala mindre än marknadsvärdet på skrotet, därför kan det vara en bra idé att kolla upp det innan du tar kontakt med en återvinningscentral.

3. Tilläggstjänster:

Om du vet med dig att du kommer att ha svårigheter att transportera ditt skrot, bör du ta reda på om återvinningen erbjuder sig att ordna med transport. Lantz Metall erbjuder upphämtning från din dörr samt kan även hjälpa dig att avgöra vilken typ av metall du har att göra med om du är osäker. Söker du ett seriöst återvinningsföretag i Sverige kan du alltså vända dig till dem.

 

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Lantz Metall.”

Share on:
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp