KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan

Vansbro

Återvinningsanläggning och bilskrot i Dalarna

Miljö, hållbarhet, ekonomi och ansvar för kommande generationer. Det är viktiga kärnvärden för oss på Lantz Järn & Metall i Vansbro. Här driver vi med energieffektiv utrustning och anpassad maskinpark såväl en gedigen och miljöcertifierad återvinningsanläggning som en auktoriserad bildemontering och bilskrot i Dalarna. För oss är det nämligen inte bara avgörande att kunna erbjuda effektiva tjänster för återvinning, vårt mål är att använda miljöbesparande metoder och arbetssätt i hela verksamheten.

Du som privat- eller företagskund är alltid välkommen att bl.a. återvinna ert järn- och metallskrot, el-kablar, bilbatterier eller att till och med skrota din bil i Vansbro. Vi tar emot och hanterar många olika kvalitéer av material. Vi betalar dessutom för ditt järn- och metallskrot. På så vis gör du både miljön en tjänst samtidigt som du fyller på din egen plånbok.

OBS! Ingen försäljning av bildelar sker hos oss

ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag 07.00-16.00

Lördag – Söndag STÄNGT

VÅRA TJÄNSTER

Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
och återvinning av förbrukade produkter.

Utställning och transport

Om det är fråga om stora mängder med skrot kan du alltid kontakta oss, vi strävar efter att underlätta så mycket som möjligt för våra kunder och vet att det ibland kan kännas svårt att komma iväg med de tyngsta och de mesta otympliga lassen på egen hand. Vi erbjuder våra kunder utställning av containrar som finns i olika storlekar för att sedan komma och hämta upp den när den är full, med egen transport.

Läs mer

Naturligtvis kan vi också ge tips och råd om logistiska lösningar som matchar just dina behov. Vi vill att det ska vara enkelt att återvinna och därför erbjuder vi även tjänster som gör det smidigt att hantera metaller och material i samband med exempelvis rivningsarbeten. Transporten är dock en avgiftsbelagd tjänst. Kontakta oss gärna för mer information om pris eller om hur det fungerar att skrota bil.

Skrota bilen och få pengar

Lantz Järn & Metall i Vansbro är en verksamhet som handlar om ett gediget miljötänk, framåtanda och engagemang. Vi tror på att vårt arbete och att vi kan göra skillnad eftersom vi alltid strävar efter att kunna guida våra kunder genom hela återvinningsprocessen, d.v.s. från erbjudande om upphämtning av materialet med en transport, via vägning, följt av sortering och bearbetning, avgör i slutändan storleken på din utbetalning.

Du som är nyfiken på vilka ersättningsnivåer som gäller är välkommen att kontakta oss för mer information. Vi utgår alltid ifrån aktuella internationella och nationella järn- och metallpriser och det är också dessa nivåer som avgör vilka summor pengar du kan få betalt för att skrota bilen eller för ditt järn- och metallskrot.

Miljö och engagemang i fokus

Det spelar ingen roll om du som företagare i ditt arbete genererar stora mängder med skrot eller om du som privatperson behöver göra dig av med gammalt skrot som framkommit efter en renovering eller bara gamla saker som legat och skräpat i garaget eller på vinden. Vi på Lantz Järn & Metall i Vansbro har lösningarna för just dina behov och betalar ut ersättning till alla som kommer till oss med återvinningsbara metaller. I värderingen utgår vi då från skrotets vikt och från det rådande marknadsmässiga värdet.

Behöver du hjälp med återvinning av skrymmande järn- och metaller, eller med att skrota bilen i Dalarna? Kontakta oss på Lantz Järn & Metall i Vansbro för mer information om våra tjänster inom återvinning, transport och logistik.

Läs mindre

VÅRT LAG

Möt gruppmedlemmarna i Vansbro stad

Mats-Ove Hedvall
Mats-Ove Hedvall
Produktion
070 – 190 77 34
mats-ove.hedvall@lantzmetall.se
Linus Albinsson
Linus Albinsson
Chaufför
073 – 295 14 01
linus.albinsson@lantzmetall.se
Peter Johansson
Peter Johansson
Produktionspersonal
070-269 16 88
peter.johansson@lantzmetall.se