KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan

ÅTERVINNING OSBY – STÅLBOLAGET AB

Stålbolaget AB är en privatägd och rikstäckande återvinningscentral i Osby som finns i södra Sverige. På vår 50 000 m2 stora återvinningsanläggning i Osby hanterar vi årligen tusentals ton järn och metallskrot som levereras via både bil och järnväg.

Bland våra leverantörer finner vi bland annat både stora och små industrier, och kraftbolag som har valt rikstäckande helhetslösningar.

Stålbolagets redovisningssystem via webben omfattar alla leverantörers inleveranser såsom fallplats, tonnage, intäkter, kostnader och leverantörers anpassade statistik för deras återvinning i Osby. Våra kunder och leverantörer finns i hela Europa.

Affärside:

Stålbolaget styr flödet av återvinningsbara produkter på ett miljövänligt och rationellt sätt till bästa anläggning för upparbetning, för att sedan erbjuda smältverken råvaror av högsta kvalitet.

Med korta snabba beslutsvägar har vi sedan starten 1990 alltid uppfattats av våra kunder och leverantörer som en smidig och effektiv samarbetspartner för återvinning i Osby där vi ständigt strävar efter att förbättra våra tjänster ytterligare.

Stålbolagets återvinningscentral i Osby är certifierat enligt ISO 9001, ISO 14001, TransQ samt Achilles.

LÄS MER

Återvinningscentral i Osby med fokus på att skapa en bättre miljö

Vår återvinningscentral i Osby är inredd samt anpassad för att på ett miljövänligt och effektivt sätt kunna hantera stora mängder återvinningsbart avfall. Vi sätter alltid miljön i första rummet och har därför lagt stort fokus på att utveckla arbetsmetoder som möjliggör en återvinningsprocess med minimal miljöpåverkan. Ditt inlämnade material möjliggör att vi på nytt kan framställa högkvalitativa råvaror vi kan återanvända, istället för att gång på gång behöva producera och använda nytt material som orsakar onödig påfrestning på naturens ändliga resurser.

Återvinning i Osby – öppettider och priser

Att lämna in ditt avfall för återvinning i Osby gör inte bara att du är med och bidrar till ett naturligt kretslopp, du får också betalt för det samt att du får hjälp att transportera bort det och på så sätt spara tid som du istället kan lägga på din kärnverksamhet. Kontaktuppgifter och öppettider för återvinning i Osby hittar du längre ned på sidan.

För mer information om vår återvinning i Osby och metallpriser, kontakta Stålbolaget direkt.

LÄS MINDRE

VÅRA TJÄNSTER

Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
och återvinning av förbrukade produkter.

ÖPPETTIDER

År du även välkommen att besöka vår anläggning för återvinning i Osby under följande öppettider:

Måndag – fredag Kl. 06:00 – 17:00

Lördag-söndag: Stängt

Miljövänliga arbetsmetoder och effektiv utrustning

Att ha miljövänliga arbetsmetoder är dock inte tillräckligt. Vi har sett till att arbetsmiljön och tillhörande lokaler drivs av miljövänliga system som håller nere energiförbrukningen och minskar användningen av miljövådliga ämnen. Exempelvis har vi minimerat dieselförbrukningen genom att i så hög utsträckning som möjligt använda miljövänlig el. Vi har tillika investerat i maskiner och utrustning som gör det möjligt för oss att på ett effektivt sätt separera olika material i syfte att minska spill som annars skulle haft en negativ inverkan på miljön.

Läs mer

Den här typen av verksamhet regleras av aktörer med ansvar att säkerställa att gällande regler och lagar beträffande miljömässiga aspekter följs. För att ges tillstånd att bedriva den här formen av verksamhet fordras med andra ord att kraven efterlevs. Vi på Lantz Metall har vägt in alla relevanta miljöaspekter och på så vis skapat en anläggning som med gott samvete kan nyttjas av dig som kund.

Genom att överlämna avfallet till oss sponsrar du ett klimatsmart samhälle samtidigt som du får ekonomisk ersättning för materialet.

Läs mindre

FRÅGOR OCH SVAR

Hur hittar jag till Lantz Järn & Metall i Osby?

Lantz Järn & Metall återvinningsanläggning i Osby ligger alldeles intill riksväg 15 och riksväg 23 på adressen: Kälsvedsvägen 50, 283 44 Osby.

 

VÅRT LAG

Möt gruppmedlemmarna i Stålbolaget stad

Malin Gryler
Malin Gryler
Ekonomi/administration
Leif Olsson
Leif Olsson
Jonas Karlsson
Jonas Karlsson
x OK