KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan

  ÅTERVINNING BORLÄNGE

  Lantz Metall har en återvinningsstation i Borlänge dit du kan vända dig om du vill tjäna pengar på att återvinna ditt avfall. Ja, du läste rätt! Att återvinna ditt skrot på vår återvinningsstation i Borlänge är en bra idé både för plånboken och miljön. Oavsett om du behöver bli av med stålskrot, blyskrot eller kopparskrot kan du vara säker på att vi återvinner det på ett säkert och miljövänligt sätt och samtidigt betalar dig efter det marknadsvärde som råder. Miljöhänsynen är hjärtat i vår organisation och vi ser det som en självklarhet att betala ut en ersättning till dig då vår förhoppning om ett klimatsmart samhälle förutsätter att vi erhåller förbrukade produkter. Med andra ord är du en viktig del i den kedja som ligger till grund för ett miljövänligt kretslopp vilket syftar till att minska utvinningen av begränsade naturtillgångar. Så tveka inte på att komma in till vår återvinning i borlänge för att tjäna lite extra pengar samtidigt som du bidrar till miljön.

  Processen för vår återvinning i Borlänge

  När du överlämnar ditt avfall till vår miljöcertifierade återvinningsstation i Borlänge  påbörjas ett återvinningsarbete där råvarorna särskiljs och bearbetas med målsättningen att uppnå sin ursprungliga kvalitet. Därefter säljs råvarorna vidare från vår återvinningsstation i Borlänge till organisationer vars produkter till fullo eller till viss del utgörs av det specifika materialet. Vidareförsäljningen är vår huvudsakliga inkomstkälla och gör det möjligt för oss att erbjuda en ekonomisk ersättning till dig baserad på dels volymen, dels det marknadsmässiga värdet på materialet.

  LÄS MER OM ÅTERVINNING I BORLÄNGE

  Besök vår återvinningsstation i Borlänge

  Bor eller arbetar du i Dalarna är alltså vår anläggning för återvinning i Borlänge ett utmärkt alternativ när du vill bli av med ditt skrot och avfall. Återvinning är otroligt viktigt för att vi tillsammans ska kunna upprätthålla ett hållbart samhälle och lämna över en så välmående planet som möjligt till nästkommande generationer. Vårt arbete gör det nämligen möjligt att återanvända material vid produktionen av nya produkter istället för att behöva utvinna nya råvaror. Naturens resurser är ändliga och sätts därför under stor press på grund av det konsumtionssamhälle vi lever i idag. Dessutom går det åt betydligt mindre energi under tillverkningsprocessen om företagen använder sig av återvunnet material, vilket är lönsamt ur både miljö- och kostnadsmässiga perspektiv.

  Lantz Järn och Metall har en mängd olika återvinningsanläggningar runt om i Sverige du kan besöka direkt eller beställa transport för att bli av med ditt skrot och annat avfall. På vår anläggning för återvinning i Borlänge kan du lämna in en mängd olika material där vi bland annat  tar hand om alltifrån återvinning av bilbatteri och metall till kabelskrot och el-avfall och ser till att det bearbetas korrekt och på ett effektivt och miljövänligt sätt. Du kan dessutom använda vår smidiga transporttjänst om du hellre ser att ditt avfall hämtas upp.

  LÄS MINDRE

  VÅRA TJÄNSTER

  Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
  och återvinning av förbrukade produkter.

  Återvinning i Borlänge – öppettider

  Du avgör själv vilket alternativ som passar dig bäst, men väljer du att besöka vår anläggning för återvinning i Borlänge gäller följande öppettider:

  Lantz Järn & Metall i Dalarna AB, Skäggargatan 8, 781 71 Borlänge, Sweden

  Måndag – Fredag: 07.00 – 16.00

  Lunch: 12:00 – 13:00

  Lördag – Söndag: Stängt

  Dag före helgdag: 07.00 – 12.00

  Bli avlönad för en god gärning på vår återvinningsstation i Borlänge

  Vår återvinningsanläggning i Borlänge, liksom våra övriga anläggningar, är utformade på ett miljömedvetet sätt i syfte att arbetsuppgifterna ska kunna utföras med minsta möjliga belastning på miljön. Vi tar miljöfrågorna på allvar och strävar efter att vara drivande i arbetet för en bättre och hållbar framtid. Samtliga verksamhetsled är därför anpassade för att gå i linje med en stram miljöpolicy och genom att återvinna material för att kunna bedriva vidareförsäljning gör vi det möjligt för företag att tillverka nya produkter av nyvunna råvaror. På så vis slipper nya råvaror utvinnas i onödan och förutsättningarna att bevara miljön i nuvarande skick ökar. Så kom förbi vår återvinning i Borlänge under våra öppettider för att tjäna en extra slant och göra en god gärning för miljön.

  FRÅGOR OCH SVAR

  Då kan du vara säker på att materialet tas hand om av kvalificerad personal och förädlas enligt praxis.

  Skrotet sorteras och prepareras så det sedan kan skickas till diverse smältverk.

  Ring eller maila Lantz Järn & Metall för dagsfärska priser.

  VÅRT LAG

  Möt gruppmedlemmarna i Borlänge stad

  Emil Funestig
  Emil Funestig
  Produktionspersonal
  Jakob Lundh
  Jakob Lundh
  Produktionspersonal
  Erika Wilhelmsson
  Erika Wilhelmsson
  Kundtjänst

  ÖPPETTIDER (HUVUDKONTORET)

  Måndag – Fredag | 07:00 – 16:00
  Lördag – Söndag | STÄNGT

  x OK