KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan

Återvinningstation i Nacka

Har du gammalt skrot som tar upp plats i garaget? Eller producerar kanske ditt företag stora mängder avfall? Då gäller det att hitta en bra och säker anläggning för återvinning. Lantz Metall har en mängd återvinningsanläggningar utspridda i landet vilket gör det enkelt för alla att ta hand om sitt avfall och skrot på rätt sätt, var du än bor. Bland annat erbjuder Lantz Järn & Metall AB en anläggning för återvinning i Nacka med bra öppettider, så befinner du i eller i närheten av Nacka är du varmt välkommen att återvinna ditt avfall hos oss. Vi tar emot alltifrån järnskrot, kopparskrot och mässingsskrot till elavfall, kabelskrot och batterier. Materialet hanteras sedan på ett säkert sätt för att kunna återvinnas och användas vid tillverkningen av nya produkter och därmed främja det naturliga kretsloppet. Skulle du ha stora volymer material eller många produkter du vill bli av med hjälper vi dig gärna att lasta och transportera det åt dig till vår central för återvinning i Nacka. På så sätt blir återvinningsprocessen både smidig och effektiv och du kan istället lägga din tid på din kärnverksamhet.  

Återvinning Nacka

Vi hanterar skrot från såväl privatpersoner som företag och betalar dig för det material du lämnar. Genom att lämna in ditt avfall och skrot till vår återvinning i Nacka gör du alltså inte bara en bra sak för miljön, utan också för din plånbok. Materialet kontrolleras och vägs för att du ska få ett så förmånligt pris som möjligt. Sedan är det dags att klassa, bearbeta och sortera avfallet på våra fragmenteringsanläggningar för att säkerställa en så optimal och effektiv återvinning som möjligt. Genom denna process ökar vi tillsammans återanvändningen av material och minskar pressen på naturen och dess ändliga resurser.

Lantz Järn & Metall AB i Nacka erbjuder även försäljning av material i mindre skala.

LÄS MER

Öppettider för återvinning i Nacka

Lantz Järn & Metall AB i Nacka är alltså ett utmärkt val om du vill vara säker på att ditt avfall hanteras på ett säkert och miljövänligt sätt och du är varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor som rör vårt arbete. Du väljer själv om du vill använda våra transporttjänster för upphämtning eller direkt besöka någon av våra anläggningar under respektive öppettider.

LÄS MINDRE

VÅRA TJÄNSTER

Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
och återvinning av förbrukade produkter.

ÖPPETTIDER

På anläggningen för återvinning i Nacka gäller följande:

Måndag – Fredag: 07.00 – 16.00

Dag före helgdag: 07.00 -14.00

Lördag – Söndag: Stängt

FRÅGOR OCH SVAR

Hur hittar jag till Lantz Järn & Metall i Nacka?

Lantz Järn & Metall återvinningsanläggning i Nacka ligger precis söder om riksväg 222 vid Trafikplats Orminge på adressen: Prästkragens väg 30, 132 45 Saltsjö-boo.

 

VÅRT LAG

Möt gruppmedlemmarna i Nacka stad

Niclas Broo
Niclas Broo
Produktionspersonal
Caroline Landström
Caroline Landström
Kundtjänst
Fredrik Isberg
Fredrik Isberg
Produktionspersonal
x OK