Transformatorer Återvinning

Tjäna pengar på att lämna in gamla transformatorer

Om du är verksam eller på annat sätt engagerad i ett tillverkande företag är du sannolikt medveten om vikten av väl fungerande transformatorer. Transformatorer återfinns i maskiner och tekniska apparater som används vid framställandet av produkter, och är därmed en vital del av produktionen. Om en transformator slutar fungera riskerar företaget att drabbas av produktionsavbrott, vilket kan leda till såväl minskad lönsamhet som missnöjda kunder.

När en transformator slutar fungera är det av yttersta vikt att illa kvickt åtgärda problemet, men om det inte är möjligt att reparera transformatorn kan det vara nödvändigt att ersätta den befintliga med en ny. En transformator består av en mängd material som kan återanvändas, varför det är slöseri med resurser att inte tillvarata potentialen i en förbrukad transformator.

Om du överlämnar din trasiga transformator till Lantz Metall kan du vara säker på att alla beståndsdelar som går att återvinna kommer att återvinnas. Vid överlämnandet separerar vi de olika materialen och fastställer den exakta vikten vartefter vi genom att ta hänsyn till det marknadsmässiga priset på den specifika råvaran utför en beräkning som bestämmer omfattningen på den ekonomiska ersättning som vi betalar ut till dig.

Slå två flugor i en smäll

Om du ämnar göra skrotningen till ett sant nöje bör du vända dig till Lantz Metall. Det finns inte längre någon anledning av se avlägsnande av förbrukat gods som ett nödvändigt ont. Genom att överlämna återvinningsbara produkter i våra händer gör du miljön en tjänst samtidigt som du drygar ut företagets finansiella utdelning.

VÅRA TJÄNSTER

Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
och återvinning av förbrukade produkter.

KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan

  Hitta alla anläggningar här

  KONTAKTA OSS

  Fyll i kontaktformuläret nedan

   ÖPPETTIDER (HUVUDKONTORET)

   Måndag – Fredag | 07:00 – 16:00
   Lördag – Söndag | STÄNGT

   x OK
   Hoppa till verktygsfältet