Blybatteri Återvinning

Vi återvinner ditt blybatteri!

Är du bilägare eller förfogar du över andra motordrivna fordon? Om så är fallet är du troligtvis familjär med uttrycket blybatteri. Slitage kan göra att batteriet helt slutar fungera eller fungerar sämre än tidigare. När de grundläggande egenskaperna börjar ge vika till följd av slitage eller av andra orsaker är det viktigt att ta signalerna på allvar och byta ut det gamla blybatteriet mot ett nytt.

Många vet inte var de ska göra av sitt gamla blybatteri och väljer därför den enkla och traditionella metoden, dvs. att dumpa skrotet på Återvinningscentralen. Men faktum är att det är ett förlegat alternativ. Genom att vända dig till Lantz Metall blir skrotningen betydligt roligare eftersom du i samband med avlämnandet delges en ekonomisk ersättning för din goda gärning. Visst låter det bra? Att vi har möjlighet att betala dig för ditt skrot beror på att vi efter att godset återvunnits säljer vidare den regenererade råvaran, i detta fall bly, till industrier, stålverk eller järnhandlare vilka i sin tur använder materialet vid tillverkningen av nya produkter.

Hjälp oss att värna om miljön

Våra arbetsmetoder främjar kort och gott ett naturligt kretslopp och har sin grund i ett djupt rotat miljötänk. Genom att avlämna ditt trasiga blybatteri till oss gör du miljön och plånboken en tjänst. Varför låta skrotet ligga och skräpa när du kan tjäna pengar på att göra dig av med det?!

VÅRA TJÄNSTER

Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
och återvinning av förbrukade produkter.

KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan