KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan

  SÄLJ SKROT I VÄSTERÅS – TJÄNA PENGAR OCH HJÄLP MILJÖN

  Sälj ditt skrot i Västerås till Lantz Järn & Metall och gör en insats för miljön. Vi tar emot alla typer av metallskrot oavsett volym från både privatpersoner och företag. Kom förbi vår återvinningsanläggning i Västerås för att sälja skrot eller boka transport så kommer vi och hämtar upp skrotet åt dig då tiden inte räcker till eller volymerna är alltför stora att hantera på egen hand. Du kan även beställa containrar och kärl.

  Att sälja skrot i Västerås är bra för både plånboken och miljön. På Lantz Järn & Metall gör vi skrotavlämning till något meningsfullt. Förbrukade produkter och material som inte längre tjänar något syfte och bara ligger och skräpar förtjänar inte att ta upp värdefullt utrymme i förråd, garage och på bakgårdar. Ditt skrot i Västerås kan tjäna ett större syfte.

  Återvinning av metallprodukter kräver enbart en bråkdel av den energi det krävs att bryta nya råmaterial och tillverka nya produkter. När du lämnar in ditt skrot i Västerås till oss gynnar du inte bara dig själv, utan även vår miljö. 

  Låna eller hyr en container

  Hos oss kan du låna eller hyra en container för skrot. Detta tillåter er att rensa ut skrotet när det passar er. Tar arbetet färre än 14 dagar är det helt kostnadsfritt, men behöver du en container för avfall längre än så får du hyra den till ett förmånligt pris. 

  Sälja skrot som privatperson

  Många privatpersoner är inte medvetna om möjligheterna att tjäna pengar inom avfalls- och skrothantering. Som privatperson är det lätt att fastna i sina vanliga rutiner att åka till närmaste kommunala återvinningscentral eller den lokala soptippen och lämna in skrotet där – helt gratis. 

  Besök istället vår återvinningscentral och sälj ditt skrot i Västerås. Det är minst lika enkelt, om inte enklare, att se till att förrådet rensas ut från sådant som inte längre används. Vi hämtar eller tar emot ditt skrot, separerar material och väger upp de råvaror som går att återvinna varefter vi fastställer volymen och gör en uträkning baserad på det rådande kilopriset. Därefter får du betalt samtidigt som återvinningsprocessen påbörjas. 

  Sälja skrot som företag

  Varför lägga ned tid på att hyra släp eller ringa transportfirmor och förhöra dem angående priser när du har möjlighet att samla allt på ett och samma ställe? Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar som kräver minimalt åtagande från din sida. Med oss slipper du planera, hantera tunga och stora volymer, lasta och packa ditt skrot i Västerås. Vi kör ut till dig, hämtar upp skrotet (om så önskas) och fastställer priset på tjänsten genom att uppskatta hur lång tid det tar att utföra arbetet.

  LÄS MER

  Fördelar med att sälja skrot till Lantz Järn & Metall i Västerås

  Att sälja skrot i Västerås till Lantz Järn & Metall medför en rad fördelar, inte bara för dig, utan även för vår miljö såväl som samhälle och hela värld:

  • Få betalt för förbrukade metallprodukter
   Som vi tidigare nämnt så får du betalt för allt skrot i Västerås du lämnar in. Priset baseras på det rådande priset på världsmarknaden enligt London Metal Exchange såväl som volym och kvalitet (renlighet).
  • Bidrar till ett sunt kretslopp
   Företag som köper det återvunna skrotet kan tillverka nya produkter billigare och bidra till ett sundare kretslopp där metallen återanvänds gång på gång.
  • Gynnar vår miljö
   Metallåtervinning frigör inte enbart yta på våra soptippar som innebär mindre föroreningar i naturen. Användningen av återvunnen metall innebär att vi inte heller behöver bryta och behandla nya råmaterial. Det krävs cirka 60% mindre energi att återanvända stål i jämförelse med att tillverka nytt. För aluminium är denna siffra hela 95%.

  Sälj ditt skrot till Lantz Järn & Metall

  Har du skrot liggandes i ditt förråd, garage eller bakgård? Besök vår återvinningsanläggning i Västerås för att sälja skrot. Vi ser till att det återvinns på rätt sätt och bidrar till ett sundare kretslopp som alla gynnas av.

  Kontakta oss för mer information eller för att beställa transport redan idag.

  LÄS MINDRE

  VÅRA TJÄNSTER

  Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
  och återvinning av förbrukade produkter.

  Återvinning Västerås öppettider

  Måndag – Torsdag kl. 07.00 – 16.00
  Fredag kl. 07.00 – 14.45

  Lunch 12:00 – 13:00

  Lördag och Söndag – Stängt

  Dag före helgdag stänger vi kl. 12.00.

  FRÅGOR OCH SVAR

  Du ska sälja ditt skrot till Lantz Järn & Metall om du vill få betalt för ditt skrot samtidigt som du gör en insats för miljön.

   

  Skrotet du säljer till oss sorteras och förbereds för att sedan transporteras till diverse smältverk. 

   

  Nästan allt material går att återvinna. Vi på Lantz Järn & Metall erbjuder återvinning för bland annat järnskrot, mässingsskrot, kopparskrot och blybatterier.

  Vi köper skrot enligt det rådande priset på världsmarknaden och kan därför variera beroende på när du säljer. Det bästa är att kontakta oss om du vill veta vad ditt skrot är värt.

  Alla företag bör sortera sitt avfall. Enligt lagen om producentansvar måste företag bland annat sortera farligt avfall

  VÅRT LAG

  Möt gruppmedlemmarna i Västerås stad

  Magnus Nordqvist
  Magnus Nordqvist
  Marknad

  070 623 38 39

  magnus.nordqvist@lantzmetall.se

  ÖPPETTIDER (HUVUDKONTORET)

  Måndag – Fredag | 07:00 – 16:00
  Lördag – Söndag | STÄNGT

  x OK
  Hoppa till verktygsfältet