KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan

  Ska du sälja koppar i Norrköping?

  Koppar är världens tredje mest använda metall efter järn och aluminium och återfinns i en stor del av våra elektroniska produkter såsom mobiltelefoner och TV-apparater. Tillgången till koppar är helt enkelt en förutsättning för det moderna samhället och det är därför viktigt att vi värnar om metallen och återanvänder den på rätt sätt för att spara på jordens ändliga resurser.

  Vi återvinner ditt kopparskrot 

  Koppar är, liksom alla andra basmetaller, ett återanvändbart material. Genom att sälja din koppar i Norrköping till oss hjälper du därför till att hushålla med jordens naturresurser, skona miljön och spara på energin. Dessutom kan du tjäna en bra hacka på det. 

  På vår återvinningscentral i Norrköping tar vi emot alla typer av metallskrot, däribland koppar. Vid återvinning av kopparskrot separerar vi kopparn från annat material, för att på så sätt kunna sälja vidare materialet till olika smältverk. På så vis kan råvaran återanvändas vid framställning av nya produkter för ett hållbart och naturligt kretslopp. 

  Våra tjänster inom återvinning av kopparskrot 

  Funderar du på att sälja ditt kopparskrot i Norrköping? Då ska du vända dig till Lantz Järn & Metall. Vi köper metallavfall från både privatpersoner och företag samtidigt som vi erbjuder flera olika tjänster inom återvinning av kopparskrot: 

  • Avlämning: Besök vår återvinningscentral i Norrköping och lämna ditt kopparskrot direkt till oss.
  • Upphämtning: Förutom möjlighet till egen avlämning erbjuder vi hämtning av järn- och metallskrot, däribland koppar.
  • Placering av containrar och kärl: Om ni har stora mängder av koppar att sälja i Norrköping kan vi placera en container hos er där ni på egen hand kan samla upp skrotet. När ni är klara kommer vi sedan och hämtar materialet.

  LÄS MER

  Varför man ska sälja koppar hos Lantz Järn & Metall

  Återvinning av diverse material kombinerar både lönsamhet och miljönytta. På Lantz Järn & Metall ser vi koppar som en viktig resurs och genom materialåtervinning låter vi råvarorna leva vidare i nya produkter.

  • Genom att sälja koppar i Norrköping till oss ser du till att materialet återvinns på ett miljöriktigt sätt. Genom vårt arbete minskar dessutom behovet av att bryta nya råvaror och vi kan därför spara på jordens naturresurser.
  • När du låter oss ta hand om kopparskrotet får du betalt för det inlämnade materialet, vilket man oftast inte får på kommunala återvinningsstationer.
  • Tillsammans med oss bidrar du till ett sunt kretslopp där vi aktivt arbetar för att minska miljöförstöringen.  

  Sälj ditt kopparskrot till oss på Lantz Järn & Metall

  När du vänder dig till Lantz Järn & Metalls återvinningscentral i Norrköping får du bra betalt för ditt avlämnade skrot, men pengarna du tjänar utgör bara en av flera fördelar. Vi hanterar allt metallavfall med största möjliga hänsyn till miljön och när du väljer oss som återvinningspartner kan du därför vara säker på att materialet tas om hand om på rätt sätt. 

  Ska du sälja koppar i Norrköping? Kontakta oss direkt så hjälper vi dig. 

  LÄS MINDRE

  VÅRA TJÄNSTER

  Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
  och återvinning av förbrukade produkter.

  ÖPPETTIDER

  Måndag – Torsdag Kl. 07.00 – 16.00

  Fredag Kl. 07.00 – 13.00

  Lördag och Söndag – Stängt

  VÅRT LAG

  Möt gruppmedlemmarna i Norrköping stad

  Niklas Jonsson
  Niklas Jonsson
  Marknad

  070 265 60 94

  niklas.jonsson@lantzmetall.se

  Gunnar Bergner
  Gunnar Bergner
  Platschef

  073 824 08 00

  gunnar.bergner@lantzmetall.se

  Jonnee Lindqvist
  Jonnee Lindqvist
  Produktionsansvarig
  Carita Holmberg
  Carita Holmberg
  Ekonomiassistent

  ÖPPETTIDER (HUVUDKONTORET)

  Måndag – Fredag | 07:00 – 16:00
  Lördag – Söndag | STÄNGT

  x OK
  Hoppa till verktygsfältet