KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan

  Metallåtervinning Västerås – Vi hämtar ditt skrot

  På vår metallåtervinning i Västerås ger vi ditt skrot nytt liv. Målet med vår verksamhet är att det ska bli en självklarhet att återvinna. Därför erbjuder vi upp hämtning av ditt skrot samt betalning för allt metallskrot du lämnar in. För oss är det viktigt att driva en så hållbar och miljövänlig verksamhet som möjligt. Därför är vår återvinningsstation miljöcertifierad. 

  Tillsammans kan vi göra en insats för klimatet, en metallbit i taget.

  Tjäna pengar på ditt metallskrot i Västerås 

  Vi tror på att kombinera lönsamhet med miljönytta. Det är därför viktig för oss att du får ett bra och korrekt pris för det skrot som du lämnar in. Priset grundas på materialets vikt och volym samt rådande marknadsvärde baserat på London Metal Exchange. 

  Har du något av följande metallskrot i Västerås liggandes i garaget, förrådet eller bakgården kan du lämna in det hos oss:

  • Koppar
  • Kablage
  • Mässing
  • Järn
  • Bly
  • Stål (även rostfritt)

  Läs mer om vad vi återvinner!

  LÄS MER

  Varför du ska återvinna din metall hos Lantz Järn & Metall

  Återvinningsprocessen är hjärtat i vår affärsidé och vi drivs av att göra återvinning enkelt och tillgängligt för alla. Det är samtidigt lika viktigt för oss att vår återvinning i Västerås sker på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Detta har lett till att vi har mottagit flera utmärkelser för vår miljövänliga återvinningsprocess samt blivit miljöcertifierade.

  Du kan därför alltid räkna med att vår anläggning för metallåtervinning i Västerås återvinner alla former av järn- och metallskrot på ett miljöriktigt sätt. Vi har både har den kompetens och utrustning som krävs för att kunna utföra en effektiv och miljövänlig återvinning av alla typer skrot oavsett volym och kvalitet.

  Har du metallskrot i Västerås finns det många fördelar att lämna in det hos oss, bland annat: 

  • När du lämnar in ditt metallskrot till oss får du ersättning för de material du lämnar in, något som skiljer sig från kommunala återvinningsstationer. 
  • Vi erbjuder upphämtning av ditt metallskrot i Västerås då du inte har tid eller för stora kvantiteter att hantera på egen hand.
  • Tillsammans med oss bidrar du till ett sunt kretslopp där vi tillsammans aktivt arbetar för ett minskat miljö- och klimatavtryck.

  Varför metallåtervinning är viktigt

  Metaller finns i naturen i form av mineraler. Omvandling av mineraler till metaller är mycket energikrävande och har därför en negativ påverkan på miljö och natur. För att kunna minska utsläppen och vår miljöpåverkan är skrotåtervinning en oumbärlig process då den kräver betydligt mindre energi än att bryta och behandla nya råmaterial. Genom att återvinna metall sparar du energi, värnar om naturliga resurser och gynnar miljön. 

  När du överlämnar ditt metallskrot till vår metallåtervinning i Västerås kan du vara säker på att materialet tas tillvara på bästa möjliga sätt. Vi ser till att inget avfall eller material går till spillo för att återanvändas till att skapa nya produkter. Kontakta oss för mer information.

  LÄS MINDRE

  VÅRA TJÄNSTER

  Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
  och återvinning av förbrukade produkter.

  Återvinning Västerås öppettider

  Måndag – Torsdag kl. 07.00 – 16.00
  Fredag kl. 07.00 – 14.45

  Lunch 12:00 – 13:00

  Lördag och Söndag – Stängt

  Dag före helgdag stänger vi kl. 12.00.

  FRÅGOR OCH SVAR

  Då kan du vara säker på att materialet tas hand om av kvalificerad personal och förädlas enligt praxis.

  Skrotet sorteras och prepareras så det sedan kan skickas till diverse smältverk.

  Ring eller Maila lantz Järn & Metall för dagsfärska priser.

  VÅRT LAG

  Möt gruppmedlemmarna i Västerås stad

  Magnus Nordqvist
  Marknad

  070 623 38 39

  magnus.nordqvist@lantzmetall.se

  x OK
  Hoppa till verktygsfältet