KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan

  Sälja järnskrot i Västerås

  På vår återvinningsstation i Västerås slår du två flugor i en smäll, får betalt för att lämna in ditt järnskrot i Västerås och gör samtidigt vår miljö och värld en tjänst. Vi köper järnskrot i Västerås av alla kvaliteter och i kvantiteter från både privatpersoner och företag till ett förmånligt pris. Du kan antingen besöka vår återvinningsanläggning i Västerås direkt, beställa transport där vi hämtar ditt järnskrot, eller beställa container som ni kan fylla på i lugn och ro.

  Järn är i slutändan en av de vanligaste metallerna som finns och används för att tillverka allt från verktyg och bilar, till plåt och elektronik, samt utgör en huvudingrediens i tillverkningen av stål. Stål är överlägset det viktigaste, mest multifunktionella och flexibla materialet i världen. Vart människan och vårt samhälle är idag hade inte varit möjligt utan stål. Ryggraden för många av dagens industrier är uppbyggda på styrkan och flexibiliteten av stål.

  Fördelar med att återvinna järn

  På grund av dess vida användning är det ett av de absolut viktigaste materialen att återvinna. Att sälja ditt järnskrot i Västerås till Lantz Järn & Metall medför en rad fördelar, inte bara för dig, utan även för vår miljö såväl som samhälle och värld:

  • Få betalt för förbrukade metallprodukter
   Som vi tidigare nämnt så får du betalt för allt järnskrot i Västerås du lämnar in. Priset baseras på det rådande priset på världsmarknaden enligt London Metal Exchange såväl som volymen och kvaliteten (renligheten) av järnet du lämnar in.
  • Bidrar till ett sunt kretslopp
   Företag som köper det återvunna järnskrotet kan tillverka nya produkter billigare, och samtidigt bidra till ett sundare kretslopp där järnet återanvänds gång på gång.
  • Gynnar vår miljö
   Metallåtervinning frigör inte enbart yta på våra soptippar som innebär mindre föroreningar i naturen. Användningen av återvunnet järn innebär att vi inte heller behöver bryta och behandla nya råmaterial. Det krävs cirka 60% mindre energi att använda återvunnet järn- och stålskrot i jämförelse med att tillverka nytt.

  LÄS MER

  Vår process för att återvinna järnskrot

  • Uppsamling. Samla ihop det järnskrot du vill återvinna och sälja till oss. Har du skrot av andra typer du vill sälja är det bara att passa på! Vi tar emot alla typer av metallskrot samt batterier och kabelskrot.
  • Transport. När du har samlat ihop skrotet du vill sälja så transporterar du det till oss. Har du ont med tid eller har alldeles för stora kvantiteter att hantera på egen hand kan du antingen boka transport eller en container vi kör ut till dig.
  • Invägning. Vi väger in skrotet och beräknar sedan värdet baserat på kvalitet, vikt och det rådande marknadspriset.
  • Utbetalning. När värdet på ditt skrot är beräknat så får du pengarna på ditt konto, snabbt och smidigt! 

  Sälj ditt järn till Lantz Järn & Metall

  Har du järn liggandes i förrådet, garaget eller bakgården? Besök vår återvinningsanläggning i Västerås eller beställ transport idag. Vi ser till att järnskrotet sorteras och återvinns på rätt sätt som bidrar till ett sundare kretslopp alla gynnas av. Du kan självklart höra av dig till oss om du vill sälja metallskrot av annan sort än just järn.

  Kontakta oss för att sälja järnskrot i Västerås.

  LÄS MINDRE

  VÅRA TJÄNSTER

  Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
  och återvinning av förbrukade produkter.

  Återvinning Västerås öppettider

  Måndag – Torsdag kl. 07.00 – 16.00
  Fredag kl. 07.00 – 14.45

  Lunch 12:00 – 13:00

  Lördag och Söndag – Stängt

  Dag före helgdag stänger vi kl. 12.00.

  FRÅGOR OCH SVAR

  Då kan du vara säker på att materialet tas hand om av kvalificerad personal och förädlas enligt praxis.

  Skrotet sorteras och prepareras så det sedan kan skickas till diverse smältverk.

  Ring eller Maila lantz Järn & Metall för dagsfärska priser.

  VÅRT LAG

  Möt gruppmedlemmarna i Västerås stad

  Magnus Nordqvist
  Magnus Nordqvist
  Marknad

  070 623 38 39

  magnus.nordqvist@lantzmetall.se

  ÖPPETTIDER (HUVUDKONTORET)

  Måndag – Fredag | 07:00 – 16:00
  Lördag – Söndag | STÄNGT

  x OK
  Hoppa till verktygsfältet