Återvinning för företag

Lantz Järn & Metall erbjuder återvinning för företag med ekonomisk ersättning via våra återvinningsstationer runt om i Sverige. Vår målsättning är att ta tillvara på potentialen i förbrukade produkter i syfte att förse industriella verksamheter likt stål- och järnverk med regenererad råvaror för att tillverka nya produkter. 

Om du anlitar Lantz Metall för att avlägsna förbrukade metall- och järnprodukter får du inte bara betalt för skrotet. Du får dessutom högkvalitativ service i alla led. Återvinning för företag resulterar dock inte enbart i ekonomisk vinning för en organisation, det är också en högst relevant aktivitet för att fortsätta vara konkurrenskraftig inom sin bransch.

Miljöfrågan har fått allt större fokus och konsumenter lägger inte lika stor vikt på pris som förut, istället söker allt fler efter företag som tar sitt miljöansvar. Ditt beslut att återvinna kan vara avgörande för att bygga ett bra rykte med dina kunder då du visar att ditt företag bryr sig om miljön.

Vi transporterar ditt återvinningsbara avfall

Varför lägga tid på att hyra släp eller ringa till transportfirmor och förhöra sig angående priser när du har möjlighet att samla allt på ett och samma ställe? Gods som inte längre används eller som sett sina bästa dagar bör givetvis återvinnas, men att planera, hantera tunga volymer, lasta och packa avskräcker dessvärre många personer från att göra slag i saken. Inte undra på, vi lever i ett samhälle där tempot ständigt skruvas och där människor varken har tid eller lust att avsätta sällsynta luckor i ett fullspäckat schema till ännu fler praktiska göromål. 

Med Lantz slipper du allt det där och gör din återvinning som företag till en enkel och snabb process. Vi erbjuder möjligheten att hämta ditt skrot såväl som köra ut containers du kan fylla i lugn och ro. Kostnaden för transport varierar beroende på om det är en bakgavelbil, lastväxlare, liftdumper, kranbil eller lastbil + släp. Se våra priser. Ring eller skicka ett e-mail till oss två dagar före för att vara säker på att få önskad transport utförd i tid.

KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan

  LANTZ METALL AB

  Allt under ett och samma tak

  Lantz Metall förfogar över miljöklassade lastbilar och professionella chaufförer som arbetar för att underlätta din vardag. Vi kör ut till dig, hämtar upp skrotet och fastställer priset på tjänsten genom att uppskatta hur lång tid arbetet tar att utföra. Oavsett vilka kvantiteter det rör sig om anpassar vi storleken på lastutrymmet efter den information som vi på förhand delgivits vartefter vi transporterar avfallet till vår miljöcertifierade återvinningscentral.

  När vi har fastställt den totala vikten på avfallet bestäms ersättningsnivån för det förbrukade godset och du kan gotta dig i ett välkommet ekonomiskt tillskott.

  Anlita Lantz Metall, slipp krånglet och få betalt för att värna om miljön.

  Beställ transport från våra anläggningar genom att klicka nedan knapp:

  VÅRA TJÄNSTER

  Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
  och återvinning av förbrukade produkter.

  ÖPPETTIDER (HUVUDKONTORET)

  Måndag – Fredag | 07:00 – 16:00
  Lördag – Söndag | STÄNGT

  x OK
  Hoppa till verktygsfältet