KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan

Årsta

Vi erbjuder dig högkvalitativ service i form av tillmötesgående och lösningsfokuserade medarbetare, och har tack vare vår personliga och väl utvecklade service blivit ett självklart val för individer och bolag som ämnar skrota förbrukade produkter.

ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag Kl. 07.00 – 16.00

Lördag och Söndag – Stängt

VÅRA TJÄNSTER

Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport
och återvinning av förbrukade produkter.

Miljön i första hand

Att vi blivit en favorit när det kommer till avfallshantering är föga förvånande då vi utöver att betala för avfallet utgör ett miljövänligt alternativ som tilltalar kunderna.

Lantz Metall är av uppfattningen att ett sunt miljötänk är en förutsättning för att vi med gott samvete ska kunna efterlämna ett hållbart samhälle till kommande generationer. Om vi inte tar hänsyn till miljömässiga aspekter och struntar i att värna om den värld vi lever i fruktar vi att våra efterlevande kommer att få sota för våra misstag och vår nonchalans inför det faktum att våra levnadsvanor faktiskt spelar roll. Vi ser det som vårt ansvar att bidra till ett hållbart samhälle där miljön prioriteras och har därför utvecklat en verksamhet som genomsyras av miljövänliga arbetsmetoder.

Läs mer

Men för att kunna skapa en återvinningsprocess som inte belastar miljön mer än nödvändigt är det inte endast arbetsmetoderna som måste ses över. Det gäller även att den utrustning som används i det dagliga arbetet är energisnål och inte medför miljövådliga utsläpp. Det gäller att väga in alla parametrar för att skapa och upprätthålla en miljövänlig verksamhet.

Bli en miljöhjälte du också!

Vi har genomfört allt som går att genomföra i syfte att upprätta en miljömedveten verksamhet. Du har nu chansen att dra ditt strå till stacken. Iklä dig rollen som miljökämpe och ta del av en ekonomisk ersättning.

Befinner du dig i eller i närheten av Stockholm och funderar på var du ska dumpa det överflödiga avfall som ligger och skräpar? I så fall rekommenderar vi dig att svänga inom Lantz Metall i Årsta. Vi hanterar skrot från såväl privatpersoner som företag och betalar dig för det material du överlämnar. Om det rör sig om så stora volymer att du är osäker på om du klarar av att transportera avfallet kan vi komma ut till dig, lasta och paketera godset samt transportera det till vår återvinningscentral.

Läs mindre

VÅRT LAG

Möt gruppmedlemmarna i Årsta (Stockholm) stad

Linnea Eriksson
Linnea Eriksson
Kundtjänst
08 – 12 10 41 65
linnea.eriksson@lantzmetall.se
Angelica Dalqvist
Angelica Dalqvist
Kundtjänst
08 - 19 36 83
angelica.dalqvist@lantzmetall.se
Jörgen Holm
Jörgen Holm
Platschef
08 - 12 10 41 60
jorgen.holm@lantzmetall.se
Mia Netterstedt
Mia Netterstedt
Kundtjänst
08 - 19 36 83
mia.netterstedt@lantzmetall.se
Janne Ling
Janne Ling
Transportledare
08 - 12 10 41 08
janne.ling@lantzmetall.se