Privatkund

Privatkund

Välkommen till Lantz Järn & Metall! Vi är ett av de största företagen i Stockholm som tar emot avfall (järn- och metallskrot). Vi vill bidra till att det som är använt och förbrukat kan tas tillvara och återanvändas. Tillsammans kan vi spara på vår gemensamma miljö och samtidigt minska på behovet av att bryta nya råvaror.

När du lämnar in ditt metallavfall hos oss får du dessutom betalt, till skillnad från när du åker till din kommunala återvinningscentral.

Vi har en mottagningshall på våra anläggningar i Årsta och Sollentuna där både privatpersoner och företag är välkomna att sälja sitt avfall (järn- och metallskrot). Här möter du personal som hjälper dig med att sortera och lägga rätt kvalitet i rätt kärl.

Ditt metallavfall vägs sedan in på krönta digitala vågar för att registrera vikten för respektive kvalitet. Resultatet skrivs ut och i kassan får du sedan din ersättning antingen genom en transaktion direkt in på ditt konto eller via inbetalning på betalkort.

Ersättning för metaller baseras på det aktuella dagspriset som varierar beroende på marknadens tillgång och efterfrågan. Våra inköpspriser följer börsen på (LME) London Metal Exchange.

Öppettider

LANTZ JÄRN & METALL AB 

ÅRSTA & SOLLENTUNA

Måndag-Fredag

kl. 07.00 - 16.00

Lördag-Söndag STÄNGT